La Jungla
Xavier Graset, presentador del 'Més 324'
Foto: Xavier Graset, presentador del 'Més 324' | 324
Televisió

Xavier Graset s'emociona en directe i commou l'audiència: entrevista colpidora al 324

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Xavier Graset, presentador del 'Més 324'
Foto: Xavier Graset, presentador del 'Més 324' | 324

Entrevista molt emotiva d'en Xavier Graset a l'escriptor Daniel Vázquez Sallés aquest dijous a la nit al Més 324. El convidat hi ha anat per promocionar el seu llibre, El príncep i la mort, dedicat al seu fill Marc, mort fa dos anys; i el presentador s'ha trencat en directe davant la duresa del relat.

Què sabem? Daniel Vázquez Sallés, fill de Manuel Vázquez Montalbán, ha escrit El príncep i la mort després d'enterrar el seu fill Marc.

  • El petit va morir el mes d'abril de 2021, quan només tenia deu anys.
  • Va passar bona part de la seva vida ingressat en hospitals, per les dues malalties minoritàries que patia de naixement.
  • Però en l'últim ingrés va agafar una infecció, derivada d'un bacteri hospitalari, i va perdre la vida.

A més, Vázquez Sallés ha recordat que el seu fill va morir per una cadena d'errors que el van dur al darrer ingrés hospitalari. Després de la seva mort, l'escriptor va caure en un pou d'addiccions. Fins al punt que va necessitar tractament en una clínica de rehabilitació.

En detall: Després de sentir l'escriptor dir que li "semblava terrible com havia llençat la vida, mentre ell havia lluitat tant", i començar a llegir un fragment de la novel·la, Graset no ha pogut contenir les llàgrimes.

Un altre apunt: El moment commovedor de Xavier Graset al 324 ha estat comentat també al programa Tot es mou d'Helena Garcia Melero, que l'ha titllat de "colpidor i impactant" en una de les tertúlies d'aquest divendres.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió