La Jungla
Juliana Canet i Roger Carandell, al polèmic vídeo sobre Ibai Llanos
Foto: Juliana Canet i Roger Carandell, al polèmic vídeo sobre Ibai Llanos | Twitter
Influencers

Juliana Canet, al centre de la polèmica per un vídeo sobre Ibai Llanos i el sexe oral

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Juliana Canet i Roger Carandell, al polèmic vídeo sobre Ibai Llanos
Foto: Juliana Canet i Roger Carandell, al polèmic vídeo sobre Ibai Llanos | Twitter

Fort enrenou amb Juliana Canet, una vegada més. La influencer de Cardedeu, presentadora del programa XL de Catalunya Ràdio, s'ha vist immersa en les últimes hores en una polèmica viral, arrel d'un vídeo de TikTok on parla del sexe oral i d'Ibai Llanos.

Què en sabem? Juliana Canet apareix amb Roger Carandell, locutor també a Catalunya Ràdio, al vídeo en qüestió. La mediàtica vallesana parla de famosos amb "energia de menjar cony", i diu que Ibai Llanos n'és un d'ells, al mateix temps que el seu company fa comentaris com que "li encanten" o que ho fa "de dos en dos".

Què diu Juliana Canet?

  • "L'Ibai és el perfil de tio a qui la vida no l'ha tractat especialment bé, fins a un cert punt. Ara segurament està deixant de menjar tant cony".
  • "Però és un tipus de noi que ja es veu que és un friqui, un nen rata. Com que saben que ho tenen tot a perdre, s'entreguen molt a totes les facetes de la vida on senten que poden tenir algo".
  • "Si tenen una noia, es tornen bojos i mengen molt de cony per compensar-ho".

En detall: El vídeo, gravat als estudis de Catalunya Ràdio i compartit al compte de TikTok de Juliana Canet, l'ha republicat Ibai Llanos al seu perfil de Twitter, on supera les 4,3 milions de reproduccions en menys de 24 hores.

Reaccions: Després que Ibai Llanos repiulés el vídeo, la seqüència s'ha viralitzat a Twitter, fins al punt que el nom de la Juliana Canet ha estat trending topic entre els temes més llegits. Amb centenars de crítiques pel to, i el missatge implícit que les persones amb el físic d'Ibai Llanos s'han d'esforçar més per tenir sexe, entre els que han contestat hi ha companys de feina de la influencer. Com Llucià Ferrer, presentador de l'Atrapa'm si pots de TV3, que lamenta "el que s'ha de fer per ser tendència"; o el també periodista de TV3 Joan Ramon Vallvé, que diu que és una "vergonya amb majúscules" i carrega contra "la insolència i la mala educació per semblar transgressors".