La Jungla
Foto: | Antena 3
Ràdio

Presentadora de Catalunya Ràdio destrossa Marta Torné per no saber parlar català

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

La presentadora i actriu Marta Torné presenta la segona edició del concurs musical de TV3, Eufòria, que s'emet els divendres a la nit.

Què sabem? Una presentadora de l'emissora pública de Catalunya ha carregat, sense pèls a la llengua, contra Marta Torné. Ho ha fet per la manera que té Torné de parlar català quan surt a TV3.

Què ha dit? "El meu nòvio va veure el programa Eufòria l'altre dia per primera vegada i m'anava dient que no sabia qui era la presentadora i no entenia per què parlava tan malament el català". Aquestes han estat les paraules d'una presentadora de Catalunya Ràdio per carregar contra Marta Torné. Tot seguit, ha afegit: "Unes paraules del meu nòvio que jo comparteixo". D'aquesta manera ha deixat clar que està en contra de Marta Torné i la manera que té de parlar el català. La presentadora que ha carregat contra Torné és la jove Juliana Canet, que participa en l'espai XL, de dilluns a divendres a la nit, d'onze a dotze. Un programa que també compta amb la participació de Roger Carandell i Marta Montaner.

A més: Juliana Canet no ha estat l'única en carregar contra Marta Torné i la manera que té de parlar català. Marta Montaner també ho ha fet dient: "Parla així de sèrie". Unes paraules a les quals, Marta Torné, de moment, no ha reaccionat. 

En profunditat: Cal recordar que Torné va visitar el programa XL fa uns mesos, a principis de febrer, abans de començar la segona edició d'Eufòria. Al seu pas per XL, Marta Torné va parlar precisament de les seves dificultats amb el català. "En la primera edició d'Eufòria vaig demanar que em posessin un lingüista perquè m'ajudes a parlar de manera correcta el català. Entenc que tinc una responsabilitat amb un mitjà públic que em contracta per parlar de la millor manera. El tema del lingüista va ser iniciativa meva i si t'esforces amb tot el que pots, no estàs obligat a fer res més". En aquell moment, Juliana Canet i Marta Montaner no van dir res a Marta Torné.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Torné (@marta_torne)

Per acabar: Juliana Canet i Marta Montaner, parlant d'Eufòria, no només han carregat amb la presentadora, sinó que també han criticat el programa musical de TV3 per jugar amb la salut mental dels concursants. A més han dit que el jurat del programa està fent "un paperot molt pitjor en comparació a la primera temporada". La polèmica està servida.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió TV3