La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Íntim de Marta Torné penja una foto marcant paquet i el destrossen pel que diu

Barcelona.
Temps de lectura: 4 minuts
Foto: | Instagram

Un amic molt amic de la presentadora i actriu catalana, Marta Torné, està de rigorosa actualitat i no precisament per a bé.

Què sabem? La presentadora de TV3, Marta Torné, presumeix d'una cartera d'amics molt extensa. I un d'aquests amics, amb qui Torné comparteix molts moments, vacances i confidències, està de plena actualitat per l'últim que ha fet. El cas és que s'ha fotografiat marcant paquet a les seves xarxes socials. Fins aquí tot més o menys bé. El problema ha vingut després amb tot el que ha fet i amb el que ha dit. Una actitud que ha molestat moltíssim a tothom, i amb la qual ha demostrat la seva personalitat.

Què ha passat? Marta Torné sent devoció per l'influencer Pelayo Díaz, amb qui es va conèixer en el programa Cámbiame de Telecinco. Des de les hores tots dos presumeixen d'una grandíssima amistat i en moltíssimes ocasions, a través de les xarxes, han compartit imatges i vídeos de les seves trobades. Unes xarxes socials que han bullit moltíssim amb l'últim escàndol que ha protagonitzat Pelayo Díaz. El cas és que l'influencer ha publicat en el seu compte d'Instagram una foto on apareix marcant paquet. Díaz llueix unes malles de ciclista blanques molt ajustades que combina amb unes ulleres de sol, una bossa de mà de dona, una espècie d'americana, una samarreta blanca, uns mitjons també blancs i unes esportives. Un conjunt de roba, segons ell, molt còmode i apropiat per anar al gimnàs. La imatge és aquesta:

En profunditat: Una imatge que ha rebut moltíssimes crítiques. Moltes han estat les persones que han fet arribar comentaris a Pelayo dient que la roba escollida per anar al gimnàs no és la més apropiada. També han estat moltes les persones que s'han fixat en la mida del seu membre. Entre les crítiques que ha rebut, per la seva roba, destaca la d'una noia jove que per casualitats de la vida treballa en una coneguda empresa de moda. La jove, a través de les seves xarxes, ha compartit la imatge de Pelayo Díaz amb un "NO" gegant, per deixar clar que a ella no li agrada gens el conjunt de roba de Pelayo Díaz per anar al gimnàs. Pelayo Díaz ha demostrat que no porta gens bé les crítiques i que té molt temps lliure. Tant que l'influencer i amic de Marta Torné ha buscat qui és la noia jove que l'ha criticat i a què es dedica. La cosa no ha acabat aquí sinó que Pelayo Díaz, de manera pública, ha demanat a l'empresa on treballa la noia jove que la faci fora pel simple fet d'haver criticat la seva imatge. "Espero que el teu cap vegi l'ús que fas de les teves xarxes perquè fa vergonya", ha escrit Pelayo Díaz. Parlem d'això:

Per acabar: L'actitud de Pelayo Díaz ha molestat a molts. Algunes de les moltes crítiques que ha rebut l'amic íntim de Marta Torné són: "És un pallasso", "Té els seguidors comprats", "Fa temps que aquest home no interessa a ningú", "És una persona menyspreable", "No es pot esperar res d'una persona que compra el seu gos i li envien en una caixa" o "Aquest home és un circ". Pelayo Díaz no ha demanat disculpes. Cal recordar que Díaz es va fer conegut gràcies a Telecinco, al programa Cámbiame, on el pagaven per criticar la imatge de les persones que anaven al programa a demanar ajuda amb els seus estilismes.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Moda