La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Marc Clotet fa plorar amb un vídeo on es retroba amb els seus fills a Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

L'actor català Marc Clotet ha publicat un emotiu vídeo a les seves xarxes socials que fa plorat molt i és preciós.

Què sabem? Marc Clotet, per motius de feina com a actor, no para de viatjar d'un lloc a un altre. Aquest últim mes i mig, el fill del doctor Bonaventura Clotet, ha estat a l'Uruguai, a Montevideo, immers en la gravació d'un projecte.

Què ha passat? Després de molts dies fora de casa, i sense veure als seus dos fills, Marc Clotet finalment ha tornat a Catalunya i s'ha pogut veure de nou amb la seva família. Un moment molt emotiu i preciós que l'actor ha compartit en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 190.000 seguidors.

En profunditat: "Tornada a casa després d'un mes i mig. No els he pogut trobar més a faltar", comença dient el germà de la també actriu Aina Clotet, en el missatge que ha escrit juntament amb el vídeo que ha publicat a les xarxes. "Quina sort tinc de tenir-vos Natàlia, Lia i Neo", afegeix Marc, amb relació a la seva dona, que tot i ser de Madrid parla un català perfecte, i els seus dos fills. "Us estimo infinit", sentència. Un vídeo de llagrimeta on l'actor, molt emocionat, es veu per primer cop amb els seus fills, després de molts dies separats. Primer s'abraça amb la seva filla i després amb el seu fill. Un retrobament que ha tingut lloc a la sortida del casal d'estiu on van els nens. Un casal on Clotet s'ha presentat per a sorpresa dels seus fills. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Clotet (@marc_clotet)

Per acabar: Els comentaris, com no podia ser d'altra manera, no s'han fet esperar. Molts han estat els missatges i 'm'agrada' que ha rebut l'actor durant les últimes hores per compartir amb els seus seguidors aquest moment tan íntim i especial. "El retrobament més emotiu", "M'encanten aquests vídeos", "Que preciosos", "Que bonics", "Que macos", "Molt emocionant" o "Quina sort de família que tens" són alguns dels comentaris que es poden llegir. Preciós.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram