La Jungla
Clara Chía caminant pels carrers de Barcelona
Foto: Clara Chía caminant pels carrers de Barcelona | Telecinco
Famosos

Dràstica mesura amb Clara Chía en la tornada dels fills de Gerard Piqué a Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Clara Chía caminant pels carrers de Barcelona
Foto: Clara Chía caminant pels carrers de Barcelona | Telecinco

Gerard Piqué torna a tenir els seus fills amb ell, i així serà durant els 15 dies que ha acordat ara amb Shakira. Tot i que hi ha una condició que afecta la convivència de tots: Milan i Sasha no poden conviure amb Clara Chía.

Què en sabem? Aquest és de fet un dels punts de l'acord al qual van arribar Piqué i Shakira després de separar-se. Per facilitar que els nens s'habituïn a la nova situació, no poden quedar-se sols amb la nova parella del pare.

En detall: És per això que Clara Chía encara no coneix de manera oficial Milan i Sasha, amb qui ha coincidit només en l'entorn laboral amb altres companys de feina a Kosmos.

D'on venim? Aquests últims dies s'ha sabut que algunes parts de l'acord de separació entre Piqué i Shakira han canviat. Per exemple, els que fan referència a les vacances. Inicialment contemplaven que Milan i Sasha es quedessin amb el pare durant el 66% de les vacances, però només per aquest estiu han decidit finalment repartir-se els fills cada 15 dies amb la cantant. És per això que aquesta setmana han tornat a Barcelona, malgrat que a priori encara no els tocava.

Un altre apunt: Sobre els impediments de Shakira perquè Clara Chía pugui estar a prop dels nens, cal recordar que el 23 de juny es casava Marc Piqué a Sant Andreu de Llavaneres i que la colombiana va prohibir que els fills poguessin ser a la boda. Sabia que hi aniria la nòvia de l'exfutbolista, i va preferir endur-se Milan i Sasha a Costa Rica per passar uns dies a la platja abans que no pas enviar-los de nou a Catalunya.