La Jungla
Shakira i els seus dos fills, Milan i Sasha
Foto: Shakira i els seus dos fills, Milan i Sasha | Instagram
Famosos

Shakira torna a Barcelona: viatge llampec amb els fills i canvis en l'acord amb Piqué

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Shakira i els seus dos fills, Milan i Sasha
Foto: Shakira i els seus dos fills, Milan i Sasha | Instagram

Sense cridar l'atenció de la premsa i de forma totalment inesperada, Shakira ha viatjat aquest dimarts a Barcelona amb els seus dos fills. La cantant serà els propers dies a la Setmana de la Moda de París, però abans ha fet escala a la capital catalana per deixar Milan i Sasha amb el pare. Tota una sorpresa, perquè canvia els termes de l'acord de separació.

Què en sabem? El pacte que Shakira i Gerard Piqué van signar el passat mes de desembre deixava clar que la mare marxaria a viure fora amb els nens i que el pare els tindria durant el 66% de les vacances escolars. Però, finalment, aquests no seran els termes que seguiran aquest estiu, perquè tots dos han arribat a un acord per modificar-lo. És per això que, malgrat que no estava contemplat, la colombiana ha estat unes hores a Barcelona aquest dimarts per deixar Milan i Sasha.

En detall: Segons ha expressat la periodista Lorena Vázquez al programa Y ahora Sonsoles d'Antena 3, Shakira i Piqué han retocat l'acord perquè aquest és el primer estiu que els fills passen separats dels dos progenitors alhora, i volen que s'acostumin a poc a poc. És per això que han decidit que passaran 15 dies amb el pare, i 15 dies amb la mare, de forma alterna i fins que comenci el proper curs a Miami.

A més, aquest canvi és un indicatiu de les passes molt petites que Shakira i Piqué estarien fent per millorar la seva relació pel bé dels seus fills. El nou pacte contempla que, de cara a l'estiu de 2024, es recuperi la clàusula que diu que Milan i Sasha passaran el 66% de les vacances amb el pare.

Un altre apunt: Cal recordar que el 23 de juny es casava Marc Piqué a Sant Andreu de Llavaneres i que, malgrat que en Gerard va demanar a la Shakira que els fills poguessin ser a la boda del seu tiet, la cantant s'hi va negar. Per aquest motiu, ell els va deixar a Miami fa dues setmanes. Mentre la família paterna celebrava el casament, la mare es va endur Milan i Sasha a Costa Rica per passar uns dies a la platja.

Per acabar: En l'àmbit professional, Shakira continua fent caixa amb la separació. Divendres va publicar Copa vacía, la nova cançó que ha fet amb Manuel Turizo i que deixa Piqué com un addicte a la feina que no volia tenir sexe amb ella. En només cinc dies, el videoclip ha obtingut més de 23 milions de reproduccions a YouTube.

Categoria: La Jungla