La Jungla
Shakira, al seu videoclip 'Copa vacía'
Foto: Shakira, al seu videoclip 'Copa vacía' | YouTube
Famosos

Shakira dispara contra Gerard Piqué i el seu entorn: escandalosa comparació, "envoltada de rates"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Shakira, al seu videoclip 'Copa vacía'
Foto: Shakira, al seu videoclip 'Copa vacía' | YouTube

Shakira no ha dit encara l'última paraula en la seva mediàtica separació de Gerard Piqué, i aquest divendres torna a la càrrega amb una nova cançó que deixa el seu ex com un addicte a la feina que no volia tenir sexe amb ella. I encara n'hi ha més. En un missatge d'àudio on detalla el simbolisme del videoclip, la cantant colombiana compara l'entorn de l'exfutbolista amb les rates.

Què en sabem? A través del seu nou canal d'Instagram, des d'on adreça notes de veu als seus seguidors, Shakira ha parlat aquest divendres dels motius que l'han dut a aparèixer caracteritzada de sirena al videoclip i tot el que representa. Una explicació que torna a posar al punt de mira Piqué i el seu entorn a Barcelona. "La figura de la sirena és molt simbòlica i representa molt bé aquest moment de la meva vida, perquè estic en el camí de tornada a mi mateixa", ha expressat abans de carregar contra el seu ex.

Què diu Shakira?

  • "Aquesta sirena, al vídeo, arriba a sacrificar moltes coses per amor i acaba en un abocador envoltada de rates", apunta després de dir que la figura de la sirena representa el seu moment vital actual.
  • "La sirena finalment torna al seu hàbitat. Qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència, per descomptat", fa broma al final del seu missatge públic.

D'on venim? Shakira ha publicat aquest divendres Copa vacía, el seu nou tema en col·laboració amb Manuel Turizo. La lletra dona a entendre que la cantant estava farta que Piqué estigués més pendent de la feina que d'ella; i deixa entreveure que, malgrat que li havia demanat atenció més d'una vegada, ell estava totalment bolcat en els negocis i la tenia oblidada.

Què diu la lletra?

  • "Ya no sé qué más hacer para obtener más de ti".
  • "Por qué no quieres cuando yo quiero, estás más frío que el mes de enero".
  • "Pido calor y no das más que hielo".
  • "Siempre estás ocupando con tanto negocio, te haría bien, mi amor, un poquito de ocio".
  • "Relájate aquí en el sofá y dame tu atención. Suelta el teléfono, usa tus manos conmigo".
  • "Sé que estás bueno pero mucho más buena estoy yo".
  • "Hace rato tengo sed de ti, yo no sé por qué quedo con ganas de más y queriendo beber de una copa vacía".

Per acabar: El nou videoclip ha rebut més de 4 milions de reproduccions en les primeres 14 hores des que s'ha publicat a YouTube. Per cert, el rodatge es va fer el passat mes de març a Terrassa, a les instal·lacions del Parc Audiovisual de Catalunya. Un treball del qual l'artista s'ha mostrat molt orgullosa.