La Jungla
Helena Garcia Melero, presentadora de 'Tot es mou'
Foto: Helena Garcia Melero, presentadora de 'Tot es mou' | TV3
Famosos

Helena Garcia Melero, radiant a la boda de Marc Piqué: totes les fotos del seu 'look'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Helena Garcia Melero, presentadora de 'Tot es mou'
Foto: Helena Garcia Melero, presentadora de 'Tot es mou' | TV3

Helena Garcia Melero ha anat de casament aquest cap de setmana. Sense revelar quins amics es casaven, la presentadora del Tot es mou de TV3 n'ha compartit les fotografies a Instagram. Imatges on llueix el vestit que va triar per a l'ocasió, i que han fet fortuna a la xarxa. Tal com ha publicat El Nacional i ha pogut confirmar Principal, la boda era la de Marc Piqué.

Què en sabem? Helena Garcia Melero va anar divendres al vespre, coincidint amb la revetlla de Sant Joan, al casament de Marc Piqué i Maria Valls. La cerimònia es va fer a la parròquia de Sant Vicenç de Montalt, i la festa es va celebrar a la casa dels pares d'ella a Sant Andreu de Llavaneres. La presentadora hi va anar amb un conjunt de dues peces. Top verd llima i faldilla de quadres de colors amb un cinturó de plomes. Aquestes són les imatges del look que va dur:

En detall: Les fotos estan fetes al jardí de la masia dels pares de Maria Valls a Llavaneres, un casalot impressionant de més de 750 metres quadrats en una gran parcel·la de 4.300 metres quadrats amb piscina. 

A més, a l'última de les tres imatges de la galeria s'hi poden veure les decoracions del banquet, amb diverses fileres de llums i plantes penjant de diversos fils. Són les mateixes que es poden veure en alguns dels vídeos de la celebració que es van filtrar, hores després del casament, a les xarxes socials.

Un altre apunt: Melero no va ser l'única convidada que va triar el verd pel casament. Montserrat Bernabeu, la mare del nuvi, duia un vestit color maragda, la part superior amb escot de pic, mànigues amb transparència i una faldilla amb farbalans que va generar molts comentaris. També hi ha fotos dels vestits que van triar Gerard Piqué i Clara Chía. Ell, molt elegant, amb un conjunt clàssic d'home de dues peces, americana i pantalons de color blau marí i una camisa blanca. I ella, amb un disseny de Victoria Beckham rib metal·litzat de color daurat i escot amb forma de V.