La Jungla
Marc i Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu
Foto: Marc i Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Els Piqué, de boda: així és la casa espectacular de la festa a Sant Andreu de Llavaneres

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Marc i Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu
Foto: Marc i Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu | Europa Press

La família Piqué Bernabeu se'n va de boda. Aquest divendres, Marc Piqué, el germà petit d'en Gerard, es casa amb la seva nòvia Maria Valls. La cerimònia es farà a les sis de la tarda a la parròquia de Sant Vicenç de Montalt. Després seguiran la festa a la masia dels pares d'ella a Sant Andreu de Llavaneres.

Què en sabem? La casa dels pares de Maria Valls al Maresme es troba en una gran parcel·la de 4.300 metres quadrats, enganxada al Golf de Llavaneres. Fa més de 750 metres quadrats, distribuïts en dues plantes. Té set habitacions i vuit lavabos, Una finca espectacular, que compta també amb un ampli jardí i piscina. El lloc ideal pel casament de la seva filla.

En detall: Fins al lloc hi anirà un equip del prestigiós xef Nandu Jubany, estrella Michelin, que ha elaborat el menú de noces. També hi haurà un DJ per amenitzar la festa.

Un altre apunt: El casament d'aquest divendres amb Maria Valls tindrà un altre focus, més enllà dels nuvis. L'acte servirà per la presentació oficial de Clara Chía com la nòvia de Gerard Piqué, aprofitant que Milan i Sasha no hi seran perquè acaben de tornar a Miami a la seva nova casa amb Shakira.

En profunditat: Malgrat que en tot moment ha estat convidada a la boda, la intenció inicial era que Clara Chía estigués asseguda a la taula dels amics durant el banquet. Això ha canviat, amb la confirmació que Milan i Sasha (que no la coneixen com la nòvia del pare, sinó com una companya de feina) no hi seran. Per aquest motiu hi ha hagut canvi de plans, i la família hauria decidit ara que la jove segui a la taula presidencial al costat de Gerard Piqué.