La Jungla
Albert Rivera, en una imatge d'arxiu
Foto: Albert Rivera, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

María Jesús, mare d'Albert Rivera: així és la (ex) sogra de Malú i la relació que mantenen

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Albert Rivera, en una imatge d'arxiu
Foto: Albert Rivera, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Albert Rivera i Malú han tallat, segons fonts properes a la cantant. El cercle de l'expolític diu que és mentida i que encara estan junts. Enmig d'aquest embolic hi ha les famílies de tots dos, que no s'han aventurat a confirmar ni desmentir la ruptura. Una circumstància que, sembla, no hauria afectat la bona sintonia entre l'artista i la seva sogra, María Jesús Díaz Santiago.

Què en sabem? Segons ha pogut saber El Español, la María Jesús —que es fa dir Chus— continua seguint a la Malú a les xarxes socials, malgrat la més que aparent ruptura amb el seu fill. Després de saber-se que haurien tallat, la sogra de la cantant encara reparteix likes a tort i a dret a les seves publicacions. Una dada destacable: la Chus sí que segueix a la Malú, però la Malú no la segueix a ella.

En detall: Segons el mateix mitjà, la relació entre totes dues és excel·lent. Assegura que sempre han tingut un tracte cordial i afectuós, malgrat que la distància que els separa. Rivera i Malú viuen a Madrid, i la Chus és resident a Màlaga, una circumstància que complica una relació fluida i diària.

A més, ara que la mare de Rivera ha deixat Granollers i viu instal·lada a Andalusia s'ha animat a participar en política. María Jesús ha format part de la candidatura de Ciutadans a la localitat de Vélez-Málaga a les eleccions municipals del 28-M.

D'on venim? Aquest diumenge, el programa Socialité de Telecinco avançava la notícia de la separació, després de mesos de rumors sobre una crisi de parella. Una exclusiva de la qual Laura Fa i Lorena Vázquez han donat nous detalls en les últimes hores. Segons les mamarazzis, Albert Rivera i Malú sí que han trencat però ell no ho ha acceptat, o almenys fa veure que no.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Ciutadans