La Jungla
Jaume Collboni amb la vara de l'alcaldia de Barcelona
Foto: Jaume Collboni amb la vara de l'alcaldia de Barcelona | Europa Press
Famosos

Collboni, divorciat del creador de 'Sálvame' i sense fills: vida familiar de l'alcalde de Barcelona

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 21 de juny de 2023. 13:35
Temps de lectura: 2 minuts
Jaume Collboni amb la vara de l'alcaldia de Barcelona
Foto: Jaume Collboni amb la vara de l'alcaldia de Barcelona | Europa Press

Jaume Collboni ha fet realitat el seu gran somni, ser alcalde de Barcelona, gràcies a l'aliança amb comuns i PP i després de 30 anys de militància al PSC. Abans havia estat primer tinent d'alcalde de la ciutat, i encara més enrere havia ocupat pàgines de la premsa rosa més que no pas de la secció de política. El motiu, la seva relació amb Óscar Cornejo, un dels fundadors de La fábrica de la tele.

Què en sabem? El 9 d'abril de 2011, Jaume Collboni i el productor tarragoní Óscar Cornejo van omplir titulars pel seu casament a l'Ajuntament de Barcelona. L'aleshores diputat i el seu nòvio de feia tres anys, creador de formats televisius tan populars com Sálvame o Aquí hay tomate, es donaven el "sí, vull" al Saló de Cent, i omplien la plaça Sant Jaume de famosos de l'òrbita socialista i de Telecinco, en una curiosa imatge que va ser carn de moltes portades.

En detall: Al casament hi van anar destacats dirigents del PSC, com l'expresident José Montilla o l'actual ministre Miquel Iceta; però també algunes de les cares més famoses de Mediaset. Hi havia Belén Esteban, amb un vestit lila de lleopard que tants mems ha donat a les xarxes socials, Jorge Javier Vázquez, Jordi González, Risto Mejide, Karmele Marchante, Lydia Lozano, Mila Ximénez i fins i tot Paolo Vasile, a més d'altres televisius com Ruth Jiménez o Mayka Navarro.

Divorci: A Collboni i Cornejo, l'amor els va durar cinc anys més, fins a l'estiu de 2016, quan es va conèixer la notícia del seu divorci. Després de vuit anys de relació, tres de nòvios i cinc de casats, la parella trencava per sempre.

Un altre apunt: Collboni i Cornejo no van tenir fills (el productor ara en té un de gestació subrogada), però el nou alcalde de Barcelona sí que té dos nebots menors. Un nen i una nena que són fills de la seva germana Iolanda, amb qui sovint comparteix fotografies a les xarxes socials.

Per acabar: El nou alcalde de Barcelona, divorciat i sense fills, viu en un pis de propietat a l'Eixample. Abans havia viscut en altres indrets de la ciutat. Va néixer al Baix Guinardó, i ha tingut domicili en barris com el Poblenou i el Gòtic. A més, té forts vincles amb Les Garrigues i el Baix Empordà. La mare viu al Vilosell, mentre que la família del pare venia de Palamós. Per cert, al carrer Major d'aquesta localitat empordanesa encara hi ha la Pastisseria Collboni, emparentada amb l'alcalde.