La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Laura Fa sorprèn el seu fill Pep, que fa 15 anys: foto emotiva que agrada molt

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

La periodista catalana Laura Fa està d'enhorabona. I que el seu fill Pep, avui 19 de juny, celebra el seu aniversari.

Què sabem? Avui dilluns és un dia molt especial per la periodista catalana Laura Fa. I és que avui és l'aniversari del seu fill gran, Pep. Per aquest motiu la de Sálvame ha volgut felicitat al seu fill a través de les xarxes socials, en el seu compte d'Instagram, amb una foto molt tendre i especial.

Què ha passat? El fill de Laura Fa celebra el seu aniversari. Un dia que Laura Fa i el seu fill hauran de passar separats. I és que la catalana es troba viatjant a Madrid per motius de feina, perquè aquesta tarda, com cada dilluns té una cita amb el programa Sálvame. No obstant això, Laura Fa, abans de marxar de casa, ha pogut veure el seu fill i felicitar-lo. Un dia especial que la periodista i col·laboradora de televisió ha compartit amb els seus seguidors a les seves xarxes. La celebració es farà esperar, fins que Laura Fa torni de Madrid.

En profunditat: "Felicitats. T'estimo infinit". Aquest és el missatge que la periodista del cor ha escrit en les seves històries d'Instagram. Un missatge molt bonic que acompanya amb una foto del seu fill, amant del bàsquet, de quan era petit. Una imatge on el fill de la periodista i col·laboradora de programes de televisió i ràdio apareix assegut sobre la gespa, lluint uns texans, una samarreta blanca de tirants i una gorra blanca a conjunt. Una imatge del seu fill que Laura Fa ja va compartir en el seu compte d'Instagram fa temps, l'any 2019. En aquell moment va escriure: "El meu homenet avui fa 11 anys. No es pot estimar més a algú". La tendra imatge de Laura Fa per felicitar el seu fill és aquesta:

Per acabar: Laura Fa també té una altra filla, més petita que en Pep, que es diu Lola, molt igual a ella, per cert. Dos fills fruit de la relació que la periodista catalana manté amb el seu marit Daniel, a qui va conèixer quan només tenia 20 anys i amb qui es va casar l'any 2003.

Categoria: La Jungla