La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Forta discussió a 'Sálvame' entre Laura Fa i Belén Esteban: "Merda de persona"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

La periodista catalana, Laura Fa, i la col·laboradora de Telecinco, Belén Esteban, han protagonitzat un moment de molta tensió durant la tarda del dilluns 12 de juny en el programa Sálvame, que té els dies comptats a la cadena.

Què sabem? Laura Fa i Belén Esteban s'han tirat els plats pel cap durant les últimes hores en ple directe. El motiu ha estat una forta discussió que han protagonitzat a causa de la situació de la presentadora i actriu, Ana Obregón.

Què ha passat? Aquest passat cap de setmana Ana Obregón va anar a la fira del llibre de Madrid per signar exemplars del seu últim llibre, El chico de las musarañas, dedicat al seu fill mort, Álex Lequio, que va perdre la vida amb 27 anys a causa del càncer. Una presència de la presentadora i actriu que va generar molta expectació. Per aquest motiu Ana Obregón va arribar a la fira escoltada per cinc persones de seguretat. Un moment que es va comentar en el programa Sálvame. "A Ana li agrada ser el centre d'atenció de manera permanent, necessita ser protagonista i és veritat que durant els últims anys, com a personatge, havia perdut interès", va dir la catalana Laura Fa.

Per la seva banda, Belén Esteban va malinterpretar les paraules de Laura Fa, pensant que la catalana deia que Obregón havia fet tot el que havia fet, és a dir tenir una neta i publicar un llibre, només perquè es parlés d'ella. "Ets molt maleducada perquè estàs donant a entendre que Ana ha muntat tot això per...", començava dient Belén Esteban. Laura Fa, molt molesta, tallava en sec a la seva companya. "¿Quin tipus de persona et creus que soc per pensar això de mi? Em sembla molt malament que insinuïs això de mi, molt malament. Em deixa com una merda de persona", deia la periodista de Catalunya.

Per acabar: La discussió entre Laura Fa i Belén Esteban va finalitzar amb unes paraules de Belén, intentant recular i arreglant el que havia dit de la seva companya i amiga Laura Fa. "El que he volgut dir és que em sembla molt malament que diguis que Ana Obregón està en el centre d'atenció pel llibre i pel bebè. Jo no he pensat res dolent", va sentenciar la de Telecinco.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco