La Jungla
Pep Guardiola i Cristina Serra, en una imatge d'arxiu
Foto: Pep Guardiola i Cristina Serra, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Així és en Màrius: el fill de Pep Guardiola i Cristina Serra ara és empresari al Regne Unit

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Pep Guardiola i Cristina Serra, en una imatge d'arxiu
Foto: Pep Guardiola i Cristina Serra, en una imatge d'arxiu | EFE

Màrius Guardiola comença a despuntar amb perfil propi dins de la seva família, i aquest any ha obert tres negocis al Regne Unit, on viu des que el seu pare va fitxar per fer d'entrenador del Manchester City l'any 2016. Amb 20 anys, el fill mitjà de Pep Guardiola i Cristina Serra ja fa les seves primeres passes com a empresari.

Què en sabem? Segons ha avançat aquest dimecres Vanitatis, Màrius Guardiola s'ha associat amb Muhammad Abdullah Gerim, un representant alemany de futbolistes turcs. Junts van inscriure a principis de 2023 les empreses de holding Magius Holdings Limited i M4rius Holding Limited; i a més han fundat Lead the Market Limited, una agència de publicitat que vol expandir la imatge de personalitats de Manchester i del Regne Unit arreu del món.

En detall: Aquesta última societat va ser creada el 3 de març, i en aquests tres mesos ja compta amb tres empleats. L'empresa es defineix com "una agència de marketing digital" que dona "serveis de publicitat pagada a negocis locals de tot el món", però amb els pocs mesos que fa que va ser fundada es fa difícil saber si està funcionant amb èxit.

Qui és el seu soci? Muhammad Abdullah Gerim és un ciutadà alemany d'origen turc de 29 anys. És conegut al Regne Unit per haver treballat de manager esportiu i de representant de futbolistes. També ha tingut una marca de roba esportiva, una consultoria financera o un negoci de food trucks amb menjar internacional.

D'on venim? Molt gelós de la seva vida privada, Màrius Guardiola manté un perfil baix a l'esfera pública. De fet, malgrat l'interès que genera la seva família, ell té els seus perfils a les xarxes socials en mode privat, i les poques fotografies que hi ha d'ell són amb el pare o les que li fan alguns seguidors.

Per acabar: Màrius és el mitjà dels germans Guardiola. La gran, Maria Guardiola, ja té 23 anys i és influencer amb prop de 650.000 followers a Instagram. Tota una it girl, que es rodeja d'altres superestrelles com J Balvin o Kylie Jenner. La seva germana petita, la Valentina, encara és menor d'edat.

Categoria: La Jungla