Fanzone
L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola
Foto: L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola | EFE
Futbòl

Guardiola reparteix els diners guanyats a la Premier entre els treballadors del City

Temps de lectura: 1 minut
L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola
Foto: L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola | EFE

Pep Guardiola ha decidit repartir els diners del premi rebut per guanyar la Premier Legue entre els treballadors del Manchester City després d'una temporada rodona en què ho han guanyat tot.

Per què és important? Personal de seguretat, recepcionistes i preparadors físics, entre d'altres, han rebut fins a 877.000 euros, una quantitat al nivell dels millors tècnics del món.

  • El personal del club acostuma a rebre una bonificació per cada títol guanyat, però en aquesta ocasió Guardiola ha volgut augmentar el reconeixement.

D'on venim? El Manchester City s'ha coronat com un dels millors equips existents. La victòria de l'equip a la Premier League la va obtenir matemàticament després de la derrota de l'Arsenal contra el Nottingham Forest. Aquest títol va ser el seu cinquè obtingut en cinc anys, un èxit històric.

  • A la Champions es va imposar a l'Inter per 1-0 amb un gol de Rodrigo Hernández i així va aconseguir l'èxit.

Context: Pep Guardiola és el primer entrenador de la història en guanyar dos triplets, el primer l'any 2009 al capdavant dels blaugrana i ara, amb el club anglès.

Previsions: Guardiola ha portat l'equip anglès a l'èxit i encara serà al capdavant de l'equip fins a 2025, dos anys més dels signats. Després de les victòries aconseguides aquesta temporada l'entrenador ha demostrat a l'equip que la confiança dipositada en ell no és en va.