Fanzone
Pep Guardiola i Erling Haaland
Foto: Pep Guardiola i Erling Haaland | Europa Press
Lliga anglesa

Guardiola i Haaland tenen una gran enganxada en meitat d'un partit

Temps de lectura: 2 minuts
Pep Guardiola i Erling Haaland
Foto: Pep Guardiola i Erling Haaland | Europa Press

L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, va protagonitzar una monumental esbroncada amb Erling Haaland, el davanter del conjunt citizen, per un gest que molts titllarien de generós.

Què va passar? El davanter noruec va ignorar les ordres de l'entrenador de llençar un penal i va cedir la pilota al seu company d'equip Ilkay Gundogan, que estava a un gol de completar l'hat-trick. Guardiola cridava des de la banda a Haaland, tot recordant-li que era ell l'encarregat de la pena màxima

  • Haaland va desoir l'entrenador i va permetre que Gundogan el llencés, amb tanta mala sort que el va fallar i això va acabar de molestar l'entrenador exculer. Guardiola no va pair bé la generositat d'Haaland i va explotar des de la banda contra el davanter.

Què va dir? Va ser una jugada que va provocar l'enuig monumental del català, especialment perquè el llançament de Gündogan va ser desviat per Joel Robles. "Si Gundo anota, tot perfecte, hat-trick, ben fet, però un llançador és un llançador. Amb 2-0, això és un negoci, no una situació que no puguem oblidar", va explicar Guardiola.

  • "El segon punt és com és Erling com a persona. És increïble, vol marcar gols, però al mateix temps, l'equip, els companys són importants. Va tenir ocasions de marcar gols, no va convertir, però va jugar un partit excel·lent. Però amb un 2-0 a Anglaterra mai es pot donar per tancat un partit i jo vull que llanci l'especialista".
Categoria: Fanzone
Etiqueta: Futbol