Fanzone
Erling Haaland amb el City
Foto: Erling Haaland amb el City | Martin Rickett / Pa Wire / Europa Press
Futbol

Més problemes per a Haaland: a part de la lesió, la policia l'investiga

Temps de lectura: 2 minuts
Erling Haaland amb el City
Foto: Erling Haaland amb el City | Martin Rickett / Pa Wire / Europa Press

L'estrella del Manchester City podria posar-se en problemes després que sortissin a la llum unes polèmiques imatges.

Per què és important? El mitjà 'The Sun' va difondre unes imatges on  Erling Haaland utilitzava el mòbil mentre estava conduint el seu vehicle. 

Què sabem?

  • Els fets van ocórrer el 15 de març mentre Erling conduïa el seu Rolls-Royce.
  • La polèmica que van aixecar les seves imatges fent servir el telèfon va fer que la policia de Manchester confirmés que s'investiga el noruec.
  • El davanter podria perdre el carnet de conduir, perquè la seva llicència tindria menys de dos anys d'antiguitat. A més, també ser penalitzat amb una multa econòmica. 
  • Diversos grups de seguretat viària també han estat contundents amb l'actuació del davanter. “És com un gol en pròpia. És un error que pot ser perillós per a ell i per a tots. Necessita centrar-se més en aquests assumptes, va explicar el portaveu d'Automobile Association. 

Al detall: Les fotos es van fer un dia després que el conjunt citizen guanyés 7-0 al Leipzig a la Champions League. Un encontre on el noruec va ser protagonista. 

  • El noruec es va convertir en el tercer jugador a marcar 5 gols en un partit de Champions, després que ho fes Messi amb el Barça i Luiz Adriano amb el Shakhtar.

Visió global: L'entrenador del Manchester, Pep Guardiola, continua preocupat per l'estat físic del davanter noruec. 

  • El 9 citizen va sofrir una lesió a l'engonal, segons va publicar la Federació Noruega de futbol, després de rebre un cop al partit del City contra el Burnley a la FA Cup.
  • Erling va abandonar la concentració de Marbella i es va perdre els partits classificatoris de l'Eurocopa 2024 d'aquest mes de març. 

A més: Haaland tampoc es va exercitar aquest dijous amb el Manchester City. Els de Pep disputaran un duel determinant per la Premier League contra el Liverpool el dissabte a la 13:30.

Categoria: Fanzone
Etiqueta: Futbol