Guardiola amb el City
Premier League

Guardiola defensa amb fermesa el Barça: "Com podeu ser així? No és bonic…"

Temps de lectura: 2 minuts

El tècnic del Manchester City ha defensat el seu estimat club després de totes les crítiques que ha rebut el Barça amb l'eliminació europea.

Per què és important? L'amor de Guardiola pel Barça ha quedat demostrar més d'un cop i ara el tècnic del City torna a defensar fortament el seu exequip després de caure a l'Europa League (2-1).

Què ha dit? El tècnic s'ha dirigit als periodistes per a dir que:

• “Cada cop, quan llegeixo alguns adjectius parlant del rendiment dels equips, dels jugadors, de part d'alguns exjugadors. Déu meu, no és bonic”.
  • “Desgràcia, o inclús alguna cosa pitjor. Com podeu dir això? Els oponents també juguen el partit, sabeu?”.
  • “El Barça va jugar aquest dijous una fantàstica primera part i el Manchester United va ser millor en la segona part. Podem pensar que el Manchester va ser millor en aquest temps i no que el Barça fos dolent i que en la primera part el Barça va ser bo i no perquè el United fos dolent?

D'on venim? El Barça va sofrir l'eliminació europea a Old Trafford. Els de Xavi es queden sense opcions per a vuitens de l'Europa League i continuen amb els malsons europeus.

• Tot i que van fer una magistral primera part, els de Ten Hag van ser superiors a la segona i van aconseguir el passi per a la següent ronda.

Visió global: No és el primer cop que Guardiola es guanya a l'afició blaugrana. El tècnic de Matadepera es deixava estimar en explicar que el Barça era el club de la seva vida i que si li trucaven per ser entrenador, òbviament vindria.

A més: El tècnic també ha defensat al seu davanter estrella, Erling Haaland, dient que “És la nostra culpa” la seva ‘sequera’ golejadora.

• L'astre noruec ha marcat entre totes les competicions 32 gols, però en els sis darrers partits, sols ha fet 1.