La Jungla
Mapi León i Ingrid Engen, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Mapi León i Ingrid Engen, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Les fotos més romàntiques de Mapi León i Ingrid Engen del Barça (i missatge de la sogra)

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 15 de juny de 2023. 16:59
Temps de lectura: 2 minuts
Mapi León i Ingrid Engen, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Mapi León i Ingrid Engen, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Mapi León està de celebració. La futbolista saragossana del Barça ha fet 28 anys aquest dimarts, i ho ha celebrat amb l'amor de la seva vida, la seva nòvia i companya de vestidor Ingrid Engen.

Què en sabem? A Instagram, Ingrid Engen ha publicat en les últimes hores diverses fotos de la parella per felicitar-li l'aniversari. Petons i abraçades que fonen els seus seguidors, amb dedicatòria inclosa: "Per molts anys i feliç vida, María. Estimo viure la vida amb tu". Aquestes són les imatges més romàntiques de les dues, que la noruega ha compartit a Instagram:

En detall: Una postal molt emotiva que ha trobat la resposta de Mapi León. També a Instagram, l'homenatjada celebra haver trobat en Ingrid Engen el seu gran amor: "Haver-nos trobat és el millor que em podia passar".

A més, una altra publicació per l'aniversari de la Mapi León ha deixat entreveure també la bona sintonia que la central blaugrana té amb la seva sogra. És al perfil de la mateixa Mapi, on publica un agraïment totes les felicitacions rebudes. A sota, la reacció de Gudrun Syrstad, la sogra: "Per molts anys, María. Quines sabates tan boniques", diu. Calçat blanc que la futbolista llueix amb un top negre i uns pantalons grocs i que li podria haver regalat la mare de la seva nòvia.

Un altre apunt: Finalitzada la temporada del Barça, Mapi León i Ingrid Engen van mostrar fa pocs dies fotos de les seves vacances a Eivissa, on per cert, també hi havia Alexia Putellas. Abans de marxar, la parella va celebrar la Champions aconseguida a principis de juny amb una festassa a la discoteca Sutton de Barcelona, de la qual també hi ha fotos.

Per acabar: Mentre elles són de vacances, el Barça ha presentat aquest dijous la nova equipació per la pròxima temporada. Ho fa amb una campanya publicitària on apareixen diversos jugadors i jugadores dels primers equips masculí i femení. Entre elles, la mateixa Mapi León. És aquest:

Categoria: La Jungla