La Jungla
Mapi León, Ingrid Engen i Alexia Putellas, de festa a Sutton
Foto: Mapi León, Ingrid Engen i Alexia Putellas, de festa a Sutton | Instagram
Famosos

Alexia, amb les jugadores del Barça a Sutton: imatges de la festassa privada de campiones

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Mapi León, Ingrid Engen i Alexia Putellas, de festa a Sutton
Foto: Mapi León, Ingrid Engen i Alexia Putellas, de festa a Sutton | Instagram

Les noies del Barça van aixecar dissabte la seva segona UEFA Women's Champions League, després d'una remuntada històrica davant del Wolfsburg. Una victòria d'infart a Torí, que les jugadores van celebrar amb una festassa tan bon punt van aterrar a Barcelona. Aquest dijous, les fotos del sarau han vist la llum.

Què en sabem? El mateix dissabte a la nit, les futbolistes van assistir a la festa organitzada per Manuelas a la discoteca Sutton de Barcelona. El selecte club de l'upper Diagonal va tancar expressament una sala per la celebració privada de les blaugranes, que es va allargar fins a altes hores de la matinada. Aquí la galeria d'imatges:

En detall: A la festa hi havia la pràctica totalitat de la plantilla, sense l'staff tècnic. Alexia Putellas, Ana-Maria Crnogorčević, Clàudia Pina, Patri Guijarro, jugadora clau en la remuntada del Barça, així com la parella Mapi León i Ingrid Engen. Cap d'elles es va voler perdre la celebració a Sutton.

Un altre apunt: Superada la ressaca de la festa del Barça, les jugadores han començat aquests dies les seves merescudes vacances. Aitana Bonmatí ha compartit, en les últimes hores, les imatges dels seus còctels en un indret que no ha revelat; com Mapi León i Ingrid Engen, que ja gaudeixen de la desconnexió en un lloc indeterminat del paradís; mentre que Keira Walsh és a Roma i Alexia Putellas s'ha decantat per relaxar-se a Eivissa.