La Jungla
Foto: | Europa Press
Televisió

L'explosiva nova nòvia de Pedri, amb qui passa 3 dies seguits en un hotel de Barcelona

Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Un famós jugador del Barça és notícia en les últimes hores després d'haver estat vist amb una coneguda influencer de Madrid, passant uns dies molt apassionats en un cèntric hotel de Barcelona.

Què sabem? El programa Socialité, dels caps de setmana de Telecinco, ha donat una informació bomba que afecta de ple al jugador Pedri, del Barça. I és que el futbolista de les canàries ha passat tres dies de molt amor i passió en un hotel de Barcelona. No ho ha fet sol, sinó acompanyat d'una jove influencer.

Què ha passat? Pedri està content i també enamorat. O això sembla. I és que el del Barça ha trobat la il·lusió al costat d'una coneguda influencer de Madrid, que diu ser exfutbolista. Una influencer amb més de 40.000 seguidors a Instagram amb qui Pedri ha passat tres dies, ni un més ni un menys, en un hotel de Barcelona. Així ho ha explicat un client de l'hotel, que ha estat testimoni de tot el que ha passat entre la jove parella.

En profunditat: Segons el testimoni, Pedri va arribar a l'hotel "el dimecres a la tarda al voltant de les quatre o les cinc i tothom li va demanar fotos". Al cap d'una estona d'estar a l'hotel la parella va demanar que els hi portessin una mica de menjar. L'endemà al matí, el dijous, molt d'hora, segons ha dit el testimoni, Pedri va ser vist marxant de l'hotel. Segurament anava a entrenar. "Pedri per passar desapercebut ha reservat l'habitació amb el nom de la noia", ha explicat el testimoni en el programa Socialité.

Qui és ella? La influencer que ha robat el cor de Pedri, amb qui ha passat tres dies d'amor i passió en un hotel, és Lorena Ramiro. Una jove que també està fent oposicions per convertir-se en militar. A continuació adjuntem algunes fotos seves.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗟𝗢𝗥𝗘𝗡𝗔 𝗥𝗔𝗠𝗜𝗥𝗢 (@lorenaramiroo)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗟𝗢𝗥𝗘𝗡𝗔 𝗥𝗔𝗠𝗜𝗥𝗢 (@lorenaramiroo)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗟𝗢𝗥𝗘𝗡𝗔 𝗥𝗔𝗠𝗜𝗥𝗢 (@lorenaramiroo)

Per acabar: Mentre la jove va estar a Barcelona no es va amagar en cap moment. Durant la seva estada a l'hotel Lorena Ramiro va fer vídeos en directe a través del seu Instagram, ensenyant com es maquillava o el temps que feia a Barcelona. Això si, en cap cas va ensenyar al jugador del Barça per les xarxes. Ho farà la propera vegada que tornin a quedar en un hotel de Barcelona?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Barça