La Jungla
Jair Domínguez i Neus Rossell, en una imatge d'arxiu
Foto: Jair Domínguez i Neus Rossell, en una imatge d'arxiu | Instagram
Famosos

Jair Domínguez i Neus Rossell, molt enamorats: junts (i amb altres famosos) a Banyoles

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Jair Domínguez i Neus Rossell, en una imatge d'arxiu
Foto: Jair Domínguez i Neus Rossell, en una imatge d'arxiu | Instagram

Jair Domínguez i Neus Rossell formen una de les parelles més estimades de Catalunya. Van cuinar la seva història darrere dels micròfons de la ràdio, i ara passegen el seu amor per tot el país. Aquest cap de setmana, amb escapada a Banyoles.

Què en sabem? Domínguez i Rossell han estat a Banyoles gaudint de les vistes que ofereix l'estany i de la companyia d'uns amics. Una excursió immortalitzada amb una foto de parella, presenciant una espectacular posta de sol a tocar de l'aigua i amb uns aneguets. Aquesta és la foto que els enamorats han compartit al seus comptes d'Instagram:

En detall: En Jair i la Neus no han estat sols a la capital del Pla de l'Estany, a la demarcació de Girona. A l'escapada de la parella s'hi ha sumat un grup d'amics, entre els quals hi ha altres famosos com el popular presentador de Catalunya Ràdio Roger Carandell o el veterà locutor de RAC105 Ernest Codina.

D'on venim? Companys de feina a El búnquer, el pòdcast de Catalunya Ràdio estrenat l'estiu de 2020 i que també compta amb la participació d'en Peyu, Domínguez i Rossell primer van ser col·legues al lloc de treball i després van ser parella. Una relació ja consolidada, però que en un primer moment els va generar dubtes pel fet de treballar plegats. Fa pocs mesos en van parlar públicament al programa A què juguem?, on van donar altres detalls del seu romanç i van respondre a la pregunta sobre un possible casament.