La Jungla
Foto: | La Sexta
Televisió

Sorpresa en el programa d'Alfons Arús: una col·laboradora està embarassada

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | La Sexta

Aquest dimarts al matí, quan faltaven pocs minuts per les 8, Alfons Arús ha anunciat una gran notícia en el plató del seu programa.

Què sabem? Una col·laboradora del programa matinal que presenta Alfons Arús ha anunciat que està embarassada. Un nadó que s'espera que neixi a finals de novembre, segons ha dit la protagonista.

Què ha passat? Faltaven pocs minuts per les vuit del matí quan Alfons Arús ha demanat que es parés la música per dir una notícia bomba en directe. El català ha anunciat que la família "Arukids" s'ampliava. Tot seguit ha connectat amb la periodista de La Sexta, Paula del Fraile, que ha comunicat que, efectivament, està embarassada de tres mesos i poc. Foto de la periodista que s'encarrega d'explicar en el programa les últimes hores.

En profunditat: Paula del Fraile, que ha dit que es troba bé i que li tocarà passar l'estiu a base d'aigua amb gas, ha explicat que la seva filla Claudia té claríssim com s'ha de dir el seu germà. El nen que naixerà a finals de novembre, segons la filla de la periodista, s'ha de dir Pablo. "Ella ja ha pres la iniciativa. És un nom molt bonic, però m'agradaria poder valorar altres opcions", ha dit la periodista fent broma. "Des d'ara fins a finals de novembre li hauré de demanar sis cara a cara per veure si canvia de pensament", ha afegit.

Per acabar: La parella de Paula del Fraile és el també periodista José Yélamo, que també treballa a la cadena La Sexta. José Yélamo s'encarrega de presentar el programa La Sexta Xplica, on es tracten notícies d'actualitat i de preocupació ciutadana, que s'emet les nits de dissabte a partir de tres quarts de deu.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió