La Jungla
Foto: | Youtube
Famosos

Gerard Piqué emociona al seu fill Sasha amb el bonic pla que li organitza a Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Youtube

Des del passat 4 de juny i fins al pròxim dia 19, els fills de Gerard Piqué, Milan i Sasha, estan amb el seu pare passant uns dies a la capital catalana.

Què sabem? Shakira es troba a Miami mentre que els seus fills, Milan i Sasha, segons marca el conveni de separació, estan passant uns dies de vacances amb el seu pare, Gerard Piqué, i els seus avis paterns, Joan Piqué i Montserrat Bernabéu, que fa unes setmanes va parlar del seu fill i Shakira en un programa de TV3.

Què ha passat? Gerard Piqué està aprofitant al màxim aquests dies amb els seus fills. Durant les últimes hores ha sorprès el seu fill petit, Sasha, amb el pla que li ha muntat a Barcelona. Un pla molt especial que li ha fet molta il·lusió al seu fill. I és que Gerard Piqué ha portat a Sasha a l'escola que anava a Barcelona, abans de començar una nova etapa a Miami. Una tornada a l'escola, per unes hores, que ha servit a Sasha per poder-se retrobar amb els seus amics i antics companys de classe.

En profunditat: Un moment molt especial entre pare i fill que han captat les càmeres de l'agència Europa Press. Gerard Piqué arriba a l'antiga escola del seu fill amb el seu cotxe d'alta gamma i Sasha baixa del cotxe, amb roba esportiva, per anar a l'escola i posar-se al dia amb els seus amics. Al cap d'una estona, el fill surt de l'escola i es retroba amb el seu pare per explicar-li com ha estat el moment. El vídeo al qual fem referència és aquest:

Per acabar: Els fills de Gerard Piqué estaran amb el seu pare fins al dia 19 de juny. La intenció de Gerard Piqué era que Milan i Sasha poguessin estar uns dies més a Barcelona, ja que el seu germà, Marc Piqué, es casa amb la seva parella Maria el dia 23 de juny a Llavaneres. Shakira, demostrant la dolenta relació que té amb el seu ex i pare dels seus fills, s'ha mostrat implacable i ha decidit que els seus fills no aniran al casament del seu tiet, de manera que el dia 19 de juny faran les maletes per marxar amb ella a Miami. Una decisió de la cantant molt polèmica que alguns diuen que és perquè els nens no comparteixin espai amb Clara Chía, actual parella de Gerard Piqué, amb qui el futbolista va ser infidel a la cantant.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué