La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

L'última decisió de Shakira que fa enfadar molt a Gerard Piqué i als seus pares

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Des que es va conèixer la seva separació, Gerard Piqué i Shakira mantenen una relació molt tensa. Una relació que cada vegada va a pitjor.

Què sabem? La cantant Shakira ha pres una dràstica decisió, durant les últimes hores, que ha molestat molt a Gerard Piqué i als seus pares. Una decisió que té a veure amb els fills que la cantant té en comú amb el que va ser futbolista del Barcelona.

Què ha passat? Aquest cap de setmana les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez informaven del casament del germà de Gerard Piqué, Marc, que es casarà el pròxim dia 23 de juny en una masia de Llavaneres, propietat dels pares de la seva nòvia, Maria Valls. Un casament on Gerard Piqué anirà amb la seva nòvia Clara Chía i que servirà per fer la presentació oficial de Chía com a parella seva a tots aquells amics i familiars que encara no la coneixen.

En profunditat: Un casament on no aniran els fills de Shakira i Piqué, Milan i Sasha. Així ho ha decidit la cantant colombiana, segons ha informat Lorena Vázquez durant la tarda del dilluns 12 de juny en el programa d'Antena 3, Y ahora Sonsoles. Una decisió que ha enfadat molt a Gerard Piqué i als seus pares, ja que pensaven que Shakira facilitaria les coses i deixaria que els nens poguessin anar al casament. Una decisió de la cantant que demostra la pèssima relació que manté amb el seu ex i que hauria pres per evitar que Milan i Sasha estiguin amb Clara Chía, la nova nòvia de Gerard Piqué amb qui ha refet la seva vida.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

Per acabar: Els nens van arribar a Barcelona fa una setmana amb la seva mare i el germà d'ella, Tonino. Milan i Sasha, segons marca el conveni de separació, estaran amb el seu pare fins al dia 19 de juny. Gerard Piqué hauria demanat poder canviar els dies per estar més temps amb els seus fills i així poder anar tots junts al casament de Marc Piqué. Però finalment no serà així i els nens deixaran d'estar amb el seu pare el dia 19 de juny, tal com estava previst inicialment. Un moviment per part de Shakira que demostra que la relació, segons Lorena Vázquez, "va de mal en pitjor".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira