La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Clara Chía en els jutjats de Barcelona amb una caríssima bossa de mà de més de 1000€

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Va ser ahir dimecres 7 de juny quan Gerard Piqué i Clara Chía van fer acte de presència en els jutjats de Barcelona per retirar una demanda que havien posat al paparazzi català Jordi Martín.

Què sabem? Va ser fa un mes quan Gerard Piqué i Clara Chía van posar una demanda a Jordi Martín per assetjament. Una demanda que la parella va posar perquè el paparazzi, sembla ser, no respecta la seva intimitat i va arribar a entrar en un pàrquing privat de la parella per fer fotos de tots dos. Aquesta demanda ahir dimecres 7 de juny va ser retirada per Gerard Piqué i Clara Chía, tot i que Chía va demanar al jutge que Jordi Martín mantingués una distància amb ells de mínim 1000 metres.

Què ha passat? Clara Chía, sabent que totes les mirades estarien posades en ella, va estudiar-se molt bé el conjunt de roba per arribar a la seva cita amb el jutge. La jove de Barcelona, que abans servia copes en un bar de la capital, va apostar per lluir una sobre camisa extragran de color blanc, que va combinar amb un top blanc. També va lluir uns pantalons texans de color negre i unes sandàlies blanques de pell amb poc taló. Un look que va completar amb el cabell perfectament pentinat, unes ulleres de sol negres i una bossa de mà.

En profunditat: Aquesta vegada el que ha cridat l'atenció del conjunt de Clara Chía ha estat la bossa de mà. I és que Clara Chía s'ha presentat davant dels jutjats amb una bossa de mà que té un preu de 1.100 euros. Una bossa de la firma de moda espanyola Loewe. Concretament, la bossa que va lluir Clara Chía és el model "bolso cubi" que té estampat l'anagrama de la marca i està fet amb pell de vedella.

Per acabar: Aquesta no és la primera vegada que Clara Chía fa gala del seu alt poder adquisitiu amb només 24 anys. Durant el concert de Coldplay, que es va celebrar fa unes setmanes a Barcelona, la jove va arribar de la mà de Gerard Piqué i va lluir uns pantalons de 700 euros de la marca italiana Etro.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué