La Jungla
Foto: | TV3
Famosos

Gerard Piqué posa data per presentar a tota la seva familia a la seva nòvia, Clara Chía

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

Bones notícies per Gerard Piqué, enmig de tot l'escàndol que aquests últims mesos ha viscut arran de la seva separació amb Shakira, i mare dels seus dos fills.

Què sabem? Aquest últim any ha estat especialment complicat per Gerard Piqué, a causa de la seva ruptura amb Shakira i totes les notícies que ha protagonitzat. Un any que també ha estat marcat per la seva relació amb Clara Chía, la jove de Barcelona amb qui surt des de fa un any aproximadament i que va conèixer mentre encara estava amb Shakira.

Què ha passat? Segons el programa Fiesta, dels caps de setmana de Telecinco, el pròxim dia 23 de juny, és a dir, d'aquí a dues setmanes, el germà petit de Gerard Piqué, que es diu Marc, es casa amb la seva parella, que es diu Maria Valls. Un casament que s'hauria d'haver produït fa un temps, però que el germà de Piqué ha anat posposant a causa de tota la situació viscuda amb la cantant Shakira.

En profunditat: Un casament que se celebrarà a la província de Barcelona, concretament a la casa dels pares de la nòvia del germà de Gerard Piqué. Una masia situada a Llavaneres, amb un enorme pati on tindrà lloc la cerimònia i posterior celebració. Un casament on Gerard Piqué estarà acompanyat de la seva parella, Clara Chía, i serà l'oportunitat perfecta per a Piqué per fer la presentació oficial de la seva xicota a tots aquells familiars i amics que encara no la coneguin. De moment, no se sap si els fills de Piqué, Milan i Sasha, podran anar al casament o no. I és que en principi els menors estan amb el seu pare fins al 19 de juny.

Per acabar: Aquest no és el primer casament al qual van junts Gerard Piqué i Clara Chía. L'estiu de l'any passat tots dos van anar al casament d'uns amics de la parella que va tenir lloc a la Costa Brava. Un casament que va servir per fer la primera foto junta de la parella, que es va publicar a la revista Hola.

Categoria: La Jungla