La Jungla
Núria Tomás, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Núria Tomás, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Accedim a la boda de Núria Tomás, ex de Gerard Piqué: vídeos del seu dia més especial

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Núria Tomás, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Núria Tomás, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Núria Tomás i Agus Puig ja són marit i muller. La parella s'ha casat a Alella, en una cerimònia molt emotiva amb desenes de convidats i de la qual Principal ha tingut accés a algunes imatges en exclusiva.

Què en sabem? Tomás i Puig s'han donat el "sí, vull" a Alella, gairebé tres anys després que signessin els papers, en el mes d'octubre de 2020, però que es veiessin forçats a ajornar la celebració per les restriccions contra la pandèmia de la covid-19. La núvia ha arribat al casament en un carruatge amb cavalls negres, acompanyada del seu pare, el gran empresari del pernil Enrique Tomás.

Què diu Núria Tomás? En el seu dia més especial, abans de la cerimònia, la núvia ha atès els periodistes que hi havia a l'entrada.

  • "Em caso amb el millor home que he conegut mai".
  • "Plogui o troni, ho passarem genial".

En detall: Ha estat una cerimònia molt emotiva oficiada en català, i que ha comptat també amb la presència de superfamosos amics de la família, com el locutor de ràdio i presentador de 8tv Justo Molinero, o el guanyador de la primera edició de Gran Hermano, l'andalús Ismael Beiro.

D'on venim? Núria Tomás era la nòvia de Gerard Piqué, quan l'exfutbolista del Barça va conèixer Shakira i van tallar. La maresmenca va refer aleshores la seva vida sentimental amb el seu amic Agus Puig, amb qui té dos fills petits.

 

Categoria: La Jungla