La Jungla
La princesa Elionor, en una imatge d'arxiu
Foto: La princesa Elionor, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Casa reial

Despixelem la cara d'en Gabriel: les imatges més buscades del nòvio d'Elionor

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
La princesa Elionor, en una imatge d'arxiu
Foto: La princesa Elionor, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Gabriel és l'home més buscat per la premsa del cor a Espanya. Tots volen posar cara al jove brasiler i milionari que és el primer nòvio de la princesa Elionor, i aquest divendres tenim per fi les primeres imatges de la seva cara al descobert.

Què en sabem? Aquest dijous, el programa Ya es mediodía mostrava unes imatges pixelades d'en Gabriel en el dia de la graduació amb Elionor, a l'internat de Gal·les on han estudiat junts els últims dos anys. Se'ls podia veure en actitud afectuosa, ell fins i tot li posava la mà a l'espatlla mentre ella enviava petons a la platea, on hi havia els reis Felip i Letícia i la infanta Sofia. Passades unes hores, tenim les primeres imatges clares del rostre del jove.

En detall: Es tracta de dues captures d'un vídeo del jove a l'UWC Atlantic College de Gal·les, lluint una bandera del Brasil, el país on va néixer. Alt i corpulent, de cabells morenos i amb barba. Aquest és en Gabriel, parella de la princesa d'Astúries:

D'on venim? Segons va avançar aquest dimecres la revista alemanya Bunte, el nòvio d'Elionor és el brasiler Gabriel, i fa 14 mesos que forma part de l'entorn més íntim de l'hereva al tron. Té 18 anys i parla tres idiomes: portuguès, anglès i alemany. A més, s'ha criat a Nova York, al si d'una família de milionaris. La mare treballa al món de la publicitat, i el pare es dedica al món de les finances.

Per acabar: El mateix portal alemany dona més detalls i diu que Gabriel és un aficionat al món del futbol, afició que comparteix amb Elionor; i el lacrosse, un esport minoritari. També li agrada molt el món de l'art, i estudia aquesta disciplina. A més, sembla que completarà els seus estudis fins el 2027 a Nova York.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Famosos