La Jungla
La princesa Elionor, en una imatge d'arxiu
Foto: La princesa Elionor, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Casa Reial

Elionor, amb el nòvio: primeres imatges del brasiler milionari que surt amb la princesa

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
La princesa Elionor, en una imatge d'arxiu
Foto: La princesa Elionor, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Fa mesos que s'especula amb la possibilitat que Elionor de Borbó tingui el seu primer nòvio, un jove brasiler milionari de nom Gabriel que ha estudiat amb ella a l'internat de Gal·les, i aquest dijous per fi hi ha imatges d'ell: corpulent i amb barba, apareix en actitud molt afectuosa amb la princesa durant la festa de graduació.

Què en sabem? Les imatges les ha filtrat aquest dijous el programa Ya es mediodía de Telecinco a la seva secció Fresh. Es tracta d'un vídeo de pocs segons de durada, a la graduació del dia 20 de maig, on el Gabriel apareix al darrere d'Elionor i li posa la mà a l'espatlla. Després saluda la platea, on hi havia els familiars el dia de la graduació, entre ells els reis Felip i Letícia i la infanta Sofia.

En detall: Segons va avançar aquest dimecres la revista alemanya Bunte, el nòvio d'Elionor és el brasiler Gabriel, i fa 14 mesos que forma part de l'entorn més íntim de l'hereva al tron. Té 18 anys i parla tres idiomes: portuguès, anglès i alemany. A més, s'ha criat a Nova York, al si d'una família de milionaris. La mare treballa al món de la publicitat, i el pare es dedica al món de les finances.

D'on venim? El noi de les imatges podria ser el mateix jove que durant la Setmana Santa de 2022 va sorprendre tothom quan va acompanyar la família reial durant els seus dies de vacances. En aquell moment ja es va especular que podia ser el nòvio d'Elionor, i les imatges d'ell van aparèixer a la revista ¡Hola!. És el de la jaqueta marró:

Per acabar: El mateix portal alemany dona més detalls i diu que Gabriel és un aficionat al món del futbol, afició que comparteix amb Elionor; i el lacrosse, un esport minoritari. També li agrada molt el món de l'art, i estudia aquesta disciplina. A més, sembla que completarà els seus estudis fins el 2027 a Nova York.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Famosos