La Jungla
Juana Dolores, imitada per Judit Martín al 'Polònia'
Foto: Juana Dolores, imitada per Judit Martín al 'Polònia' | TV3
Televisió

La imitació més hilarant de Juana Dolores a 'Polònia' de TV3: "Me la sua"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Juana Dolores, imitada per Judit Martín al 'Polònia'
Foto: Juana Dolores, imitada per Judit Martín al 'Polònia' | TV3

Juana Dolores és la gran protagonista de la setmana a TV3. La poetessa i escriptora ha fet córrer rius de tinta, després de rebentar dilluns el Més 324 de Xavier Graset amb una entrevista explosiva. Un programa molt tens que aquest dijous formarà part d'un dels gags de Polònia.

Què en sabem? Des del seu compte de Twitter, Polònia ha compartit un vídeo de la humorista Judit Martín caracteritzada de Juana Dolores. Cabells llargs, ratlla als ulls i el mateix vestit texà que duia dilluns amb Graset. "Soc poeta, polifacètica i moltes coses i no estic per sortir en un programa mainstream com el Polònia. Me la sua completament", la imita a les imatges:

D'on venim? L'endemà de les eleccions del 28-M, Juana Dolores havia de ser al Més 324 per presentar el seu I si una nació desfilant per una catifa vermella. Una entrevista que va aprofitar per carregar contra els resultats de les urnes i la cobertura —esbiaixada, segons l'escriptora— que n'havia fet TV3.

Què va dir? Entre les afirmacions contundents de Juana Dolores en la seva intervenció al Més 324, destaquen també els atacs a TV3 i els seus treballadors. De la "cúpula de vells" a la "ineptitud dels periodistes" que hi treballen, l'artista no va deixar canya dreta. Tot i que una de les frases que ha generat més comentaris ha estat la que té en el punt de mira el candidat de Junts a Barcelona: "El puto vell d'en Trias, aviam si li cau un meteorit al damunt i deixa de dir parides".

Per acabar: Després de la polèmica, Xavier Graset es va pronunciar dimarts a Planta baixa sobre el que va passar al Més 324. El presentador va negar "tensió o incomoditat" durant l'entrevista, tot i que sí que va confessar "certs moments de bloqueig per allò que no t'esperes". Va intentar excusar Juana Dolores amb l'argument que "ella és una artista", i va dir que en cap cas no intuïa res del que va passar.

Categoria: La Jungla