La Jungla
Foto: | Europa Press
Casa Reial

L'amic especial d'Elionor: de Brasil, milionari i amb un pis enorme a Nova York

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La filla gran de Felip i Letícia, Elionor, s'acaba de graduar dels estudis de batxillerat, que durant dos anys ha cursat en un caríssim internat de Gal·les, en el Regne Unit.

Què sabem? Des de fa temps es diu que Elionor estaria enamorada. Molts són els noms que han sortit publicats i les especulacions que s'han fet, amb relació a la vida privada de la jove. A tota aquesta llarga llista ara, un mitjà de comunicació alemany, afegeix un nom més, assegurant que aquest seria l'amor vertader de la jove hereva.

Què ha passat? Un mitjà de comunicació alemany ha anat un pas més enllà i ha donat el nom i tota mena de detalls de qui seria el nou nòvio d'Elionor. Un jove que hauria conegut en l'internat d'Anglaterra on ha estat durant aquests dos últims anys. Per tant, haurien viscut junts i s'haurien vist cada dia. Temps suficient per conèixer-se i enamorar-se.

En profunditat: Segons el portal alemany Bunte, la filla de Felip i Letícia estaria molt enamorada d'un jove que es diu Gabriel. L'afortunat és nascut a Brasil, però ha crescut a Nova York, en els Estats Units. És fill d'una parella de milionaris. La seva mare treballa en el món de la publicitat, i és molt reconeguda en el sector, i el seu pare, pel que es diu, es dedica al món de les finances. El jove amor d'Elionor viu en un luxós edifici de Nova York, situat en el carrer Wall Street, i els estudis de primària i secundària els va cursar en una escola privada de Brooklyn, molt cara, per cert.

Per acabar: El portal alemany dona més detalls i diu que Gabriel, el nou amor de l'hereva al tron espanyol, és un aficionat al món del futbol. Afició que comparteix amb Elionor, tot i que no sabem si també li agrada el jugador Gavi, del Barça, o no. També li agrada molt el món de l'art i parla diversos idiomes entre ells portuguès, anglès i una mica d'alemany. Cal destacar que Elionor i Gabriel es van graduar junts el passat 20 de maig en una cerimònia que es va celebrar a l'internat de Gal·les. Una cerimònia on van anar Felip, Letícia i Sofia, la germana d'Elionor.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia