La Jungla
Justo Molinero, en una imatge d'arxiu
Foto: Justo Molinero, en una imatge d'arxiu | 8tv
Televisió

Justo Molinero, nou fitxatge de 8tv: tots els detalls del seu nou programa

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 26 d'abril de 2023. 11:30
Temps de lectura: 2 minuts
Justo Molinero, en una imatge d'arxiu
Foto: Justo Molinero, en una imatge d'arxiu | 8tv

Justo Molinero és la nova aposta de 8tv per les sobretaules. L'històric locutor i presentador serà una de les noves cares visibles de la cadena, amb un nou programa diari d'entrevistes que s'estrena dimarts 2 de maig.

Què en sabem? El nou format es dirà ¡Justo ahora!, un joc de paraules amb el nom de Molinero, i anirà a les 15:30 hores de dilluns a divendres, abans de L'àtic de Vador Lladó, que arrenca a les 16:00 hores de la tarda.

En detall: Justo Molinero dedicarà mitja hora cada dia a entrevistar polítics i personatges destacats del món de l'economia, la cultura i l'actualitat. El primer convidat, que s'estrenarà dimarts al nou plató de ¡Justo ahora!, serà el periodista i escriptor Victor Amela.

  • Entre la resta de personalitats que Principal ha pogut confirmar que passaran per 8tv, per dialogar amb el presentador, hi ha la monja dominica Sor Lucía Caram o l'empresari del pernil Enrique Tomás.

A més, ¡Justo ahora! és una producció de Radio TeleTaxi, i es rodarà des dels estudis que el grup de comunicació té a Santa Coloma de Gramenet.

Un altre apunt: Aquesta no és la primera aventura televisiva de Justo Molinero, malgrat que el gran públic associa el seu nom als més de 40 anys que porta fent ràdio.

  • L'empresari va obrir Teletaxi TV, vinculada a la seva emissora.
  • El seu canal de televisió comptava amb presentadors emblemàtics com Javier Estrada, Lorena Castell o Anna Simon.
  • Finalment, la cadena va haver de cessar les emissions el juny de 2015.
Categoria: La Jungla
Etiquetes: 8TV Televisió