La Jungla
Foto: | 8tv
Televisió

Jair Domínguez a 8tv: critica els treballadors de TV3 i ensorra Danae Boronat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | 8tv

El periodista, guionista i escriptor, Jair Domínguez, ha visitat el programa El Circ, el dilluns 27 de març a la nit, per promocionar el seu últim llibre, Allegro con fuoco. Una comèdia negra que està inspirada en un entorn que l'autor, és a dir, Jair, coneix molt bé.

Què sabem? Al seu pas pel programa de Frank Blanco, el de TV3, que presenta el programa Està Passant a TV3 amb Toni Soler, no es va mossegar la llengua i va respondre a totes les preguntes que el presentador i col·laboradors li van plantejar. Preguntes relacionades amb la nova etapa del programa Zona Franca, ara presentat per Danae Boronat.

Què ha dit? Preguntat per l'acomiadament de TV3 a Manel Vidal, per fer un gag en directe en el programa Zona Franca a finals de gener, Jair Domínguez ha dit:

  • "No trobo encertat que TV3 decidís acomiadar Manel Vidal. No et pots carregar a algú pel que pugui dir en un gag que no va agradar. Trobo que és una bestiesa. Penso que va ser un error absolut i al final han generat un efecte contrari perquè s'han carregat un programa de televisió".

A més: Parlant de la televisió pública, Jair Domínguez també s'ha mullat sobre la nova etapa del programa Zona Franca, ara presentat per Danae Boronat. Un programa que va canviar radicalment després que Manel Vidal fos acomiadat i que Joel Díaz decidís deixar de presentar el programa nocturn.

  • "Zona Franca ara és un altre programa. Ha arribat la Danae i està fent el que ella considera i el programa que ella vol fer. Però no té res a veure amb el que feia en Joel. És un altre tipus d'humor i un altre tipus de programa. Com a mínim s'hauria d'haver canviat el nom.

Per acabar: En el llibre que acaba de publicar, Jair Domínguez parla dels treballadors de la Corporació Catalana de Mitjans i no els deixa en massa bon lloc. Diu que són funcionaris que no són capaços de res i que porten allà des de molt abans que es col·loquessin els marcs de les portes. "A alguns treballadors me'ls trobo cada dia i com a tots els llocs de treball hi ha gent fantàstica i gent no tan fantàstica", ha assegurat Domínguez fent referència al seu llibre.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: 8TV TV3