La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Alejandro Sanz toca fons: ho deixa amb la nòvia i perd la mansió de Miami

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Des de fa uns dies no es parla d'altra cosa que de la delicada situació d'Alejandro Sanz, amic íntim de la cantant Shakira, després que fa uns dies publiqués un alarmant missatge en el seu compte de Twitter.

Què sabem? Alejandro Sanz, a través de Twitter, el passat 27 de maig va publicar un sincer escrit dient que no estava travessant un bon moment. Inclòs va dir que "a vegades no vull ni ser-hi". Unes paraules que van preocupar moltíssim a tota la gent del seu entorn.

Què ha passat? Segons confirma la revista Hola avui dissabte 3 de juny, el cantant espanyol Alejandro Sanz hauria deixat la seva relació amb l'artista cubana Rachel Valdés, de 33 anys. Una ruptura que s'hauria produït després d'un desgast a la parella. Sembla que tots dos tenien punts de vista diferents sobre la seva relació i cap a on volien anar. Va ser el cantant qui va prendre la decisió de deixar-ho.

En profunditat: Segons explica la revista, va ser fa dues setmanes quan Rachel Valdés va fer les maletes i va deixar la casa on vivia amb Alejandro Sanz. Un dur revés pel cantant que se suma a la delicada situació econòmica que està travessant. I és que recentment, el paparazzi català Jordi Martín ha explicat que Alejandro Sanz ha estat víctima d'una estafa per part d'un amic seu. Una estafa amb la qual s'ha vist obligat a malvendre la mansió que fins fa poc tenia a Miami.

Per acabar: Alejandro Sanz, de moment, no ha dit res al respecte sobre la delicada situació que està vivint ara mateix. L'únic que sabem del cantant és que fa tres dies, també a través de Twitter, va escriure un missatge agraint totes les mostres de suport rebudes. "He tingut un brot fort aquest cap de setmana. No vull suspendre la gira perquè amb l'ajuda correcta i una mica de comprensió en els shows ho tirarem tot endavant", va afegir.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos