La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

La delicada situació que s'amaga rere el preocupant missatge a Twitter d'Alejandro Sanz

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Fa uns dies, el cantant Alejandro Sanz, a través del seu compte de Twitter, va publicar un inquietant missatge que va deixar preocupats als seus seguidors.

Què sabem? El 27 de maig Alejandro Sanz va escriure unes paraules a les seves xarxes socials que han tingut un fort impacte. Unes paraules de les quals moltes persones s'han fet ressò. Entre altres coses, el cantant nascut a Madrid va dir: "no estic bé" i "a vegades no vull ni ser-hi".

Què ha passat? El paparazzi català Jordi Martín ha parlat d'Alejandro Sanz en el programa Amor y Fuego de la televisió peruana. Ho ha fet per explicar el motiu pel qual el cantant no estaria travessant el seu millor moment. Presumptament, Sanz hauria estat víctima d'una estafa d'una persona molt propera a ell. El cas és que un amic íntim seu, fa un any i mig, li va muntar una gira de concerts en els Estats Units. Alejandro Sanz, segons Jordi Martín, li va confiar en el seu amic part del seu patrimoni personal. El conflicte va venir després quan van sorgir discrepàncies entre Alejandro Sanz i el seu amic.

En profunditat: L'amic d'Alejandro Sanz va reclamar al cantant 200.000 euros i ell va negar-se a pagar la quantitat. L'amic també va demandar al cantant a la Cort de Miami. A l'espera de la celebració del judici, es van bloquejar els comptes bancaris del cantant de manera que no va poder fer front a la hipoteca de la seva mansió de Miami. Per aquest motiu, assegura el paparazzi català, "s'ha vist obligat a malvendre la seva casa on ell era molt feliç i era el seu refugi de pau".

Per acabar: Jordi Martín, que ha dit que Shakira estaria de nou il·lusionada i oberta a l'amor, ha afegit que la mala situació que travessa el cantant no estaria relacionada amb cap tema sentimental. És a dir, que tot aniria sobre rodes en la seva relació amb l'artista cubana Rachel Valdés, de 33 anys.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Televisió