La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Shakira no s'amaga: el missatge que dedica a Jimmy Butler, el seu nou amic especial

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Shakira va començar una nova vida a Miami a principis d'abril i, des de llavors, no ha parat de fer coses, donant moltes més notícies i titulars que quan estava vivint a Barcelona, on la major part dels dies estava tancada a la seva mansió d'Esplugues de Llobregat.

Què sabem? Des de fa uns dies es parla i es comenta que Shakira estaria il·lusionada d'un jugador de bàsquet de l'equip americà Miami Heat. L'afortunat no seria altre que Jimmy Butler, nascut a Houston, que fa més de dos metres d'alçada i amb qui se segueixen a Instagram.

Què ha passat? Shakira és conscient de tot el que es diu i es comenta d'ella. Per aquest motiu, durant les últimes hores, ha posat més llenya al foc per alimentar encara més els rumors sobre una possible relació entre ella i el jugador de l'equip Miami Heat. Un equip de bàsquet que agrada molt a Shakira i que en les últimes setmanes ha anat a veure en múltiples ocasions.

En profunditat: A través de les seves històries d'Instagram, la cantant de Colòmbia ha publicat un missatge que va dirigit al jugador dels Miami Heat. Shakira ha dedicat en total quatre paraules referint-se al jugador de bàsquet. Ho ha fet jugant amb el títol de la seva última cançó, Acróstico, on canta amb els seus fills. Acróstico és un tipus de poema on les lletres inicials, quan es llegeixen de manera vertical, formen una paraula. De manera que Shakira, fent referència al jugador dels Miami Heat, ha escrit: "Heroic, Extraordinary, Awsome, Team". Quatre paraules dedicades a Jimmy Butler que llegides en vertical formen la paraula HEAT, que és l'equip de bàsquet on ell juga.

Per acabar: Abans de relacionar a Shakira amb Jimmy Butler es va dir que la cantant podria estar il·lusionada amb l'actor Tom Crusie. En els últims dies s'ha sabut que no és així perquè l'entorn més proper de Shakira ha deixat clar que la cantant no té interès a tenir res amb l'actor. A Shakira també se l'ha vista un parell de cops amb el pilot de cotxes Lewis Hamilton, primer sopant en un restaurant de Miami i després navegant amb un iot.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira