La Jungla
Carles Porta, presentador de 'Crims'
Foto: Carles Porta, presentador de 'Crims' | TV3
Televisió

Carles Porta marxa a Antena 3: notícia bomba després de l'última temporada de 'Crims'

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Carles Porta, presentador de 'Crims'
Foto: Carles Porta, presentador de 'Crims' | TV3

Atresmedia ha anunciat els continguts que estrenarà aquest mateix estiu i, entre ells, ha destacat la nova sèrie que Carles Porta portarà a la plataforma, basada en la història de Brito i Picatoste. La notícia arriba just després d'emetre l'última i fugaç temporada de Crims a TV3.

D'on venim: Atresmedia, el grup de comunicació que engloba Antena 3 i La Sexta, ha presentat aquest dimarts la nova imatge que oferirà la plataforma Atresplayer a partir del 5 de juliol: nou disseny, tecnologia d'avantguarda i més funcionalitats que milloraran l'experiència de l'usuari.

  • Atresplayer ha aconseguit convertir-se en un referent en el sector amb continguts exclusius que han aconseguit crear una nova marca. A més, la plataforma ha anunciat 12 projectes nous exclusius, entre els quals destaca el retorn de Física o química; la tercera part de 'Veneno', Piraña; i Mariliendre, una nova sèrie musical produïda per Los Javis.
  • També arribaran nous canals fast, concretament 10, amb els que la plataforma pretén emetre en directe per temàtiques.
  • Els usuaris d'atresplayer també comptaran amb un nou pla a la versió de pagament, ja que a més de l'opció 'Premium' (4,99€/mes o 49,99€/any), també oferirà la 'Premium Familiar' (7,99€/mes o 79,99€/any).

Què sabem: Un dels nous continguts que ha anunciat la plataforma atresplayer és la nova sèrie que rebrà el nom de 33 días, inspirada en la història de la fuga de Manuel Brito i Javier Picatoste de la presó de Lleida.

  • Fa uns mesos, Sigfrid Gras, director de TV3, va anunciar que tenien assegurada la continuïtat de Crims.
  • Tot i això, Atresmedia també ha fitxat al presentador d'un dels programes estrella de la cadena pública catalana, Carles Porta, qui podrà combinar projectes.

Què diu Carles Porta: El presentador ha estat present aquest dimarts en la presentació de la renovació d'atresplayer i ha assegurat sentir-se "molt content". Aquests són els titulars del que va dir al pujar a l'escenari en el moment de presentar 33 días:

  • "Estic molt content de ser aquí. És la meva primera sèrie de ficció i espero que no sigui la darrera".
  • "És la història de Brito i Picatoste, que es van fugar de la presó de Lleida, que és la meva ciutat, i ens van tenir en suspens creant terror i por".
  • "Intentarem que les plataformes foranes ens tinguin una mica d'admiració i d'enveja en el gènere del true crime".

En detall: La història de Brito i Picatoste és la de dos delinqüents que van protagonitzar una fuga violenta, a principis de segle, que va arribar a fer perillar la continuïtat del cos de Mossos d'Esquadra.

  • Aquest cas va ocupar dos capítols i, de fet, van ser la primera història de Crims que es va estrenar amb doble capítol. El primer capítol va aconseguir una audiència mitjana de 541.000 espectadors (22,5% de quota de pantalla) i 490.000 espectadors en el segon (amb un 26,6%).
Categoria: La Jungla