La Jungla
Carles Porta (Fermí Fernández) al 'Polònia'
Foto: Carles Porta (Fermí Fernández) al 'Polònia' | TV3
Televisió

Carles Porta sorprèn al 'Polònia' amb un nou 'Crims' de plena actualitat

Barcelona.
Carles Porta (Fermí Fernández) al 'Polònia'
Foto: Carles Porta (Fermí Fernández) al 'Polònia' | TV3

La nova entrega del Polònia ha fet paròdia d’un nou cas de Crims, on Carles Porta ha posat llum a la foscor en un cas d’última hora. I després que el Tribunal Constitucional hagués decidit censurar tots els gags del format i obligués a substituir-los per sketchs nadalencs; el programa de TV3 també ha fet sàtira amb un gag polític nadalenc, al ritme de La Pegatina, i d’un anunci d’”Action Catalan”.

Un ‘Crims’ nadalenc: Carles Porta ha hagut de posar llum a la foscor a un cas d’última hora: per què ha portat carbó el Tió?

  • El presentador de Crims s’ha personat a un pis familiar per conduir ‘El cas de la Paula i el carbó’. Un cas que comença amb una nena de 8 anys, obedient i educada, que resultarà no ser tot el que sembla.

“La Pegatina”: El Polònia també ha parodiat el musical “Aquí és Nadal i estic content” de 'La Pegatina', amb els protagonistes de l’any.

  • Pedro Sánchez, Pere Aragonès, Laura Borràs, Xavi Hernández i els jutges espanyols han estat els protagonistes de l’“Aquest Nadal no estic content”.

“Action Catalan”: El programa de TV3 també ha descobert quin és el regal més demanat aquestes festes: el nou “Action Catalan”, l’heroi català que lluita amb seny.