La Jungla
Cartell de 'Crímenes', la versió en castellà de 'Crims
Foto: Cartell de 'Crímenes', la versió en castellà de 'Crims | Movistar+
Televisió

'Crims' es bolca amb Movistar+: nous casos espanyols i en castellà

Barcelona.
Cartell de 'Crímenes', la versió en castellà de 'Crims
Foto: Cartell de 'Crímenes', la versió en castellà de 'Crims | Movistar+

Crims prepara nous capítols pel 2023, sobre casos mediàtics d'abast espanyol i que es faran en castellà per Movistar+.

Al detall: Segons ha explicat a Principal la periodista Anna Punsí, directora de continguts de True Crime Factory, l'any que ve Movistar+ emetrà els quatre primers episodis propis de Crímenes, després d'haver-ne adquirit els drets i haver traduït al castellà les temporades ja emeses a TV3.

Què diu Anna Punsí?

  • "Tendirem a fer menys capítols. Requereixen molta feina, així que és millor tenir-ne pocs però molt elaborats".
  • "El 2023 ens centrarem en Movistar+. Explicarem dos casos en dos capítols cadascun, seran quatre en total".
  • "Aquests nous programes són produccions originals de Movistar+. Encara no sabem si s'emetran a TV3 a més endavant".

A més, True Crime Factory i Goroka ja treballen en la producció de noves entregues per TV3. La quarta temporada a la televisió pública s'estrenarà el març o l'abril de 2023 i comptarà amb sis capítols inicials que explicaran crims de les quatre demarcacions catalanes.

Temporades més curtes? En la mateixa conversa amb Principal, Punsí ha explicat que la tercera temporada a TV3 no ha estat més curta que les anteriors, sinó que s'ha dividit en dues parts. Una primera a la primavera, i quatre capítols més a la tardor, seguint l'esquema de la temporada passada.

  • Així és com ho van fer el 2021, quan "es van emetre deu episodis a principis d'any i uns altres quatre al setembre, amb la minisèrie del crim de la Guàrdia Urbana", ha detallat.

Per últim: Els sis capítols que l'equip de Crims prepara per 2023 a TV3 demostren que produir-ne per Movistar+ no significa que en deixin de fer per la televisió pública catalana. Cal recordar que Sigfrid Gras, director de la cadena, va anunciar a finals de novembre un acord amb les productores per continuar emetent el programa els propers anys.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió Crim