La Jungla
Pep Anton Muñoz a 'Col·lapse'
Foto: Pep Anton Muñoz a 'Col·lapse' | TV3
Televisió

Pep Anton Muñoz revela el seu paper en l'adeu de Quim Gutiérrez a 'El cor de la ciutat'

Barcelona.
Pep Anton Muñoz a 'Col·lapse'
Foto: Pep Anton Muñoz a 'Col·lapse' | TV3

Han passat 17 anys però el públic de TV3 encara ho recorda: l'adeu de Quim Gutiérrez a El cor de la ciutat i el canvi al personatge del David Peris. Aquest cap de setmana, Pep Anton Muñoz ha revelat a Col·lapse quin paper va jugar ell en la marxa de l'actor.

Al detall: En una entrevista amb Ricard Ustrell, Muñoz —Pere Peris a la sèrie, el pare d'en David— ha explicat que va ser ell qui va aconsellar Quim Gutiérrez que deixés El cor de la ciutat i acceptés l'oferta per fer Azul Oscuro Casi Negro. Per cert, el seu paper protagonista li va valer el Goya a millor actor revelació.

Què diu Pep Anton Muñoz?

  • "En Quim era molt jove, havia fet El Poblenou, que havia funcionat molt bé, després la Rosa...".
  • "Ara feia El cor de la ciutat, que ja es veia que no tindria final. Pels que ja teníem una certa carrera feta anava molt bé, però quan t'ofereixen una cosa així...".
  • "Em va dir, "què faig?". Jo li vaig dir, "ves-te'n perquè aquí sempre podràs tornar". Allà li oferien un protagonista d'una pel·li, podia obrir un mercat. El comprarien de seguida".
  • "No soc el culpable que marxés, el culpable va ser qui li va proposar de fer una pel·lícula meravellosa".
  • "Va ser premiat amb el Goya. Per tant, crec que malament no el vaig aconsellar".

A més, el mateix Quim Gutiérrez —substituït per Aleix Rengel a la sèrie— va parlar dijous a l'APM? del seu comiat a El cor de la ciutat. L'artista va assegurar que, després d'acabar el mes de gener, va fer un final de contracte que li permetia fer "el que volgués". Tot i que va resultar no ser així.

Per últim: També a l'APM?, Gutiérrez va explicar així que el trencament amb la direcció de la sèrie va acabar sent amarg:

  • "A finals de maig em van trucar per dir-me que al juny tornàvem. Jo ja no podia perquè tenia un contracte amb una altra gent i a més volia fer pel·lícules. Hi va haver paraules lletges, però no ferides".
Categoria: La Jungla