La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Quim Gutiérrez parla del final de 'El cor de la ciutat': "Hi va haver paraules lletges"

Barcelona.
Foto: | Instagram

L'actor nascut a Barcelona, Quim Gutiérrez recorda el seu pas per la mítica sèrie de TV3 i parla sense pèls a la llengua de com va ser la seva sortida.

Què sabem? Quim Gutiérrez, que recentment ha estrenat en els cinemes una de les seves últimes pel·lícules, Historias para no contar, dirigida per Cesc Gay, ha participat en el programa de TV3, APM?. Concretament, ho ha fet a la secció 'La televisió és cultura' on, entre altres, ha recordat com va ser la seva sortida de la sèrie El cor de la ciutat. També ha vist imatges seves del primer capítol de la sèrie Poblenou i la seva reacció ha estat impagable.

Què ha dit? Una de les primeres imatges que l'equip d'APM? ha posat a Quim Guitérrez ha estat d'ell, quan era petit, participant en la sèrie de TV3, Poblenou. La primera telenovel·la en català que es va estrenar durant l'hivern del 1994 i que consta d'un total de 192 episodis.

  • En la seqüència que Quim Gutiérrez ha vist, apareix ell de petit parlant per telèfon. La reacció de Quim ha estat impagable. El de Barcelona s'ha posat a riure. Tot seguit ha dit: "És el primer capítol de la sèrie Poblenou. No vocalitzo gens, però hi ha coses de la mirada que no estan gens malament".

A més a més: Una altra de les imatges que Guitérrez ha hagut de fer front ha estat de la mítica sèrie El cor de la ciutat. Una sèrie que va catapultar a l'actor a la fama.

  • Només veure's actuant a la sèrie de TV3, Quim ha exclamat: "Això sí que em fa vergonya!".
  • L'actor, que ara és pare d'un preciós nen anomenat Bru, també ha parlat de les seves celles. I és que en aquell moment les tenia juntes i molt poblades: "Tenen una potència interessant. Si hagués tingut unes pinces la història hauria estat diferent".
  • Per últim, Quim Guitérrez, ha recordat com va ser la seva sortida de la sèrie. Una vivència que ha sorprès moltes persones. Bàsicament perquè mai n'havia parlat. "Vaig acabar el mes de gener i vam fer un final de contracte que em permetia fer el que volgués. A finals de maig em van trucar per dir-me que al juny tornàvem. Jo ja no podia perquè tenia un contracte amb una altra gent i a més volia fer pel·lícules. Hi va haver paraules lletges, però no ferides".

Per últim: L'actor, que des de fa temps viu a Madrid, on comparteix casa amb la seva parella, la model nascuda a Granada, Paula Willems, ha parlat de la dificultat que tenen moltes persones per dir el seu nom. I és que Quim és un nom català i fora de Catalunya, ha explicat, tenen greus problemes per pronunciar la lletra ema. "Els hi costa molt. Em diuen 'quin'. I després ve la broma de dir-me Àfrica, com el cantant. M'ha passat alguna vegada".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió TV3