La Jungla
Rigoberta Bandini i Esteban Navarro s'han casat aquest cap de setmana
Foto: Rigoberta Bandini i Esteban Navarro s'han casat aquest cap de setmana | Instagram
Famosos

Boda espectacular de Rigoberta Bandini: fotos del vestit, un patge especial i molt d'humor

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 14 de juny de 2023. 09:52
Temps de lectura: 2 minuts
Rigoberta Bandini i Esteban Navarro s'han casat aquest cap de setmana
Foto: Rigoberta Bandini i Esteban Navarro s'han casat aquest cap de setmana | Instagram

Rigoberta Bandini i Esteban Navarro s'han casat aquest dissabte, 10 de juny. Un mes després de signar els papers, en una cerimònia molt íntima a l'Ajuntament de Barcelona, la parella ha organitzat una festa espectacular que l'ha situat entre els casaments de l'any dels famosos catalans.

Què en sabem? Rigobert Bandini i Esteban Navarro s'han tornat a donar el "sí, vull", aquesta vegada rodejats de desenes de familiars i amics, en una celebració molt més concorreguda que la del 18 de maig al Saló de Cent amb l'alcaldessa Ada Colau. En les darreres hores, les xarxes socials s'han omplert de fotografies de l'enllaç, amb les imatges del vestit de la núvia i les actuacions musicals que havien preparat.

En detall: Més enllà de l'emotivitat de l'acte, la parella ha volgut fer gala també del sentit de l'humor que tant els caracteritza. N'era un indicador el mateix començament de la cerimònia. Navarro ha arribat a l'altar, acompanyat de la mare, amb la banda sonora de Mr. Bean; o els uniformes carregats de color que van triar per la festa posterior.

A més, amb ells va ser en tot moment la persona més especial per la parella, el seu fill Nico, que amb només tres anyets els va fer de patge.

Un altre apunt: Entre els convidats de luxe de la boda, s'hi han deixat veure rostres coneguts de la faràndula a Catalunya com Xavi Daura, company de Navarro al duet còmic Venga Monjas; els cosins artistes de Rigoberta Bandini, Belén i Juan Barenys; o el presentador de televisió Patrick Urbano.

Per acabar: Rigoberta Bandini i Esteban Navarro van començar a sortir el 2019, i un any després tenien el seu primer fill en comú. En molt poc temps, la fama va arribar com un tsunami a la vida d'ella, especialment amb la seva participació al Benidorm Fest 2022. És per això que la cantant barcelonina va decidir, poc temps més tard, apartar-se una temporada dels escenaris, i dedicar-se a ella mateixa, la maternitat i la família. Per cert, que ara torna a la música amb un nou hit que s'acaba d'estrenar, Miami Beach.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Casament