La Jungla
Kiko Hernández, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Kiko Hernández, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

La boda de Kiko Hernández i el nòvio acaba en incident, amb cops i botifarres

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Kiko Hernández, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Kiko Hernández, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Kiko Hernández i Fran Antón ja s'han casat. Dos dies després que Sálvame donés per sorpresa la notícia del seu enllaç imminent, la parella ha fet aquest dissabte una festa amb el seu cercle més íntim per celebrar que ja s'han casat. Una trobada que ha acabat amb polèmica, pels desagradables incidents amb la premsa.

Què en sabem? Segons ha avançat Diez Minutos, Kiko Hernández i Fran Antón s'haurien casat ja fa alguns dies a Melilla, la ciutat natal de l'actor, després d'un any de relació.

  • Ja com a marit i marit, la parella i el seu cercle més íntima s'han trobat a Madrid per fer una festa en un local conegut com a Bingo Las Vegas.

En detall: Aquesta segona celebració seria purament simbòlica ja que, tal com van explicar a Sálvame quan van avançar la notícia, l'amiga que havia de conduir la cerimònia no té poder per fer-ho de forma legal.

A més, el mateix programa va apuntar a la possibilitat d'un altre casament a Marbella per valor de 70.000 euros.

  • El viatge de lluna de mel serà a Marràqueix.

Incidents: Mentre no ha transcendit cap imatge del casament ni dels nuvis, sí que se sap que després de la boda hi va haver incidents entre convidats i un equip d'Europa Press.

  • Segons han explicat els periodistes que ho van patir, tot va començar quan els familiars i amics començaven a marxar a les cinc de la matinada.
  • Primer va sortir un cotxe amb unes noies que van treure les mans per les finestres i van fer botifarres a la premsa.
  • Després va sortir un segon vehicle on semblava que anaven Kiko i Antón i, quan els periodistes s'hi van apropar, alguns convidats ho van intentar impedir amb empentes i cops.
  • Fins i tot haurien provocat que una de les motos que hi havia aparcades a la porta caigués a terra.