La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Risto Mejide confirma la ruptura amb la seva nòvia de 27 anys: comunicat duríssim

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Va ser ahir a la tarda quan van saltar tots els rumors d'una possible separació entre Risto Mejide i la seva nòvia de 27 anys, Natalia Almarcha, amb qui ha mantingut una relació de tan sols uns mesos.

Què sabem? Va ser el tiktoker Abel Planelles qui va destapar la possible ruptura entre el presentador i la farmacèutica de València, després que es deixessin de seguir a les xarxes socials i que Risto Mejide eliminés una foto de la seva ja exparella i la seva filla Roma.

Què ha passat? Risto Mejide, durant el matí del dijous 15 de juny, a través del seu compte d'Instagram, ha confirmat la seva separació amb Natalia Almarcha, amb qui portava sortint des de feia uns mesos. Ho ha fet amb un comunicat molt dur, on no ha dubtat a incloure un dard dedicat a la seva exparella.

En profunditat: El presentador i escriptor ha dit: "Mai donaré públicament la meva versió del final d'una relació, perquè seria anar en contra d'una persona que ha estat important en la meva vida. Una dona a qui he estimat, he conviscut i he donat la benvinguda a la meva vida". Risto Mejide també escriu: "Aquesta persona es mereixerà sempre el meu respecte i la meva contenció". Un comunicat que acaba amb un dard cap a la seva ex, Natalia Almarcha, que durant les últimes hores no para d'acceptar sol·licituds a Instagram i guanyar seguidors. "Si ella decideix explicar la meitat de la nostra història, serà cosa seva". El comunicat és aquest:

Per acabar: Va ser a mitjan mes de març quan Risto Mejide va confirmar la seva relació amb Natalia Almarcha, després de molts mesos d'especulació i fotos publicades de la parella passant temps junts. Ho va fer en el programa Focus de Cuatro, on va parlar de la seva ara exparella, que és 21 anys més jove que ell. "Haig de ser molt respectuós. Estic amb una persona a qui estic coneixent. És una relació que acaba de començar i estic en un moment molt feliç de la meva vida precisament per això". Parlarà Natalia Almarcha? S'asseurà en algun plató de televisió per parlar de la seva ruptura? Serà la pròxima convidada en el pòdcast de Laura Escanes per posar a caldo a Risto Mejide?

Categoria: La Jungla