La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Forts rumors de ruptura entre Laura Escanes i Álvaro de Luna: ella respon dient això

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La catalana es troba passant uns dies al Pirineu on està gravant La Travessa, el nou programa de TV3 que s'emetrà durant la tardor.

Què sabem? Des de fa dies es parla d'una possible crisi de parella entre Laura Escanes i Álvaro de Luna. Uns rumors que durant les últimes hores han agafat molta força. Laura Escanes, que sempre està molt pendent de tot el que es diu d'ella, ha reaccionat a través del seu compte d'Instagram on ha publicat un text que desgranem a continuació.

Què ha passat? Laura Escanes està immersa en la gravació del concurs de TV3. Un concurs que s'està gravant aquests dies i que encara queden alguns dies més de gravació. Això vol dir que Escanes encara haurà d'aguantar uns dies més a la muntanya sense poder estar amb la seva filla Roma, a qui troba molt a faltar, i sense la seva parella, Álvaro de Luna, amb qui estaria en crisis, o això asseguren.

En profunditat: Uns rumors de separació que han sortit després que la setmana passada, el divendres, Laura Escanes viatgés a Madrid per anar a un acte i en cap moment fes referència a Álvaro de Luna ni tampoc aprofités per veure's amb ell. Així ho asseguren des del vídeo que s'ha publicat en el compte de TikTok, Salseoentiktok.

@salseosentiktok ¿Crisis entre Laura Escanes y Álvaro de Luna? ¿O un pequeño enfado? #lauraescanes #alvarodeluna #ristomejide #influencer #salseo #salseoentiktok #tiktok #españa #viral #fyp #lentejas #parati ♬ sonido original - 💃🏽La Salseo en Tiktok🎙

A més: En el vídeo que circula per les xarxes també s'explica que Álvaro de Luna acaba de publicar una nova cançó i que l'ha promocionat a través de les xarxes. A diferència de les altres vegades, Laura Escanes aquesta vegada no ha dit res al respecte ni tampoc li ha donat, de moment, al botó de 'm'agrada'. Una nova cançó on està implicada l'exparella de Álvaro de Luna. Un detall que no hauria fet gens de gràcia a la catalana.

Per acabar: Laura Escanes, per sortir del pas i desmentir els rumors de crisi, en el seu compte d'Instagram ha publicat una llarguíssima llista de les coses que li agraden i la fan feliç. Per deixar clar que la seva història amb el cantant de Sevilla de moment està bé, escriu: "Álvaro", "Viatjar amb ell", "Olorar una samarreta que porti el seu perfum". Quan el riu sona, aigua porta.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes