La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Crítiques a Laura Escanes per frivolitzar amb l'ansietat i salut mental: ella respon

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La influencer catalana Laura Escanes es troba en els Pirineus a punt de començar a gravar el programa La Travessa. El nou espai que presentarà pròximament a la televisió pública catalana, TV3.

Què sabem? Laura Escanes fa uns dies deia a través de les seves xarxes que no es trobava en un bon moment a causa de l'angoixa i pressió que tenia. Per aquest motiu, va explicar, va haver de cancel·lar la seva presència en un acte on havia d'anar i va agafar-se uns dies de descans.

Què ha passat? Laura Escanes, després d'uns dies delicada de salut, torna a estar contenta i pletòrica. Així ho ha mostrat ella mateixa a través del seu compte d'Instagram. La catalana ha publicat diverses imatges per compartir amb els seus seguidors a les xarxes que ja es troba a punt de començar a gravar el nou programa.

En profunditat: "Ja estic a la muntanya. A punt de començar el projecte més heavy de la meva vida. Amb molts nervis, però molt feliç", assegura la que va ser parella de Risto Mejide, amb qui té una filla que es diu Roma. Una publicació on Laura Escanes ha rebut un dur comentari per part d'una seguidora seva. Un comentari que Laura Escanes no ha dubtat a respondre. La seguidora ha escrit: "M'al·lucina la facilitat amb la qual un dia et mostres amb greus problemes de salut mental i l'endemà estàs feliç. De veritat que em sembla un tema molt serio com per tractar-lo així". Davant l'atac, Laura Escanes no s'ha quedat callada i ha dit la seva: "Parlar de la salut mental d'algú és molt arriscat perquè no em coneixes i només vaig dir que tenia ansietat i que havia de prioritzar la meva salut. Tenir ansietat no t'impedeix gaudir dels moments bonics de la vida. Fa tres anys que treballo amb la meva psicòloga i em sento orgullosa cada dia dels passos que faig". La publicació i l'intercanvi de missatges, a continuació.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAURA ESCANES (@lauraescanes)

Per acabar: Va ser el passat 26 de maig quan Laura Escanes va escriure un text a les seves xarxes que va preocupar a molts. Un escrit on, entre altres coses, va confessar: "Han estat setmanes molt intenses de molta feina i tensió acumulada. Fa 48 hores que estic amb ansietat i el meu cos necessita parar. Els que patiu ansietat i atacs de pànic sabeu de què parlo".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes