La Jungla
Laura Escanes i Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes i Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Escanes parla de la infidelitat que va perdonar i l'ombra de dubte plana sobre Risto

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes i Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes i Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Laura Escanes ha patit la infidelitat d'un exnòvio. Així ho ha explicat ella mateixa al seu pòdcast Entre el cielo y las nubes, al capítol de l'entrevista a la influencer Violeta Mangriñán, l'últim de la temporada. Una confessió a mitges, perquè no ha revelat qui li va posar les banyes. I és clar, l'ombra de dubte ha planat sobre Risto Mejide en les últimes hores.

Què en sabem? Escanes sempre havia pensat que seria incapaç de perdonar la infidelitat d'una parella, explica ella mateixa parlant amb la Violeta Mangriñán. Però cada relació és un món, i les circumstàncies de cada moment poden fer canviar d'opinió. Tal com li va passar: "Mai diguis mai. Deia que no perdonaria una infidelitat, i ho vaig fer", recorda la barcelonina al seu pòdcast.

En detall: Laura Escanes i Risto Mejide van tallar el passat mes de setembre, després de set anys de relació. La parella va començar quan ella tenia 19 anys, i el presentador ha estat un dels primers amors de la instagramer. És per això que en les últimes hores s'ha especulat molt amb la possibilitat que hagués estat ell qui va ser infidel a Escanes.

A més, l'ombra de dubte sobre una infidelitat en la parella havia planat abans sobre ella. Després de la ruptura amb Risto, es va publicar que Escanes s'havia embolicat amb el youtuber Mister Jägger, mesos abans i tot de deixar el que ara és el seu exmarit. Un extrem que cap dels dos no ha confirmat.

D'altra banda, fa només dues setmanes Laura Escanes va posar llum a les incògnites que encara hi havia sobre la seva relació actual amb Álvaro de Luna, amb qui ha refet la seva vida sentimental després de separar-se del pare de la seva filla. Segons la mediàtica, la primera vegada que va coincidir amb el cantant sevillà va ser als Premis Cadena Dial, que es van fer el 15 de setembre de 2022 a Tenerife, deu dies abans del comunicat de separació. Així que la influencer i el presentador catalans encara estaven junts, però la relació tenia data de caducitat. 

Per acabar: Després d'Escanes, Risto també ha obert una nova etapa a la seva vida sentimental. El presentador de Todo es mentira surt des de fa mesos amb Natalia Almarcha, la jove valenciana de 27 anys a qui hauria conegut per Instagram després de tallar amb la Laura.