La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Laura Escanes es posa en mans de professionals per aprendre a parlar català

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La influencer catalana Laura Escanes es prepara per afrontar el seu nou projecte, lluny de les xarxes socials.

Què sabem? Laura Escanes ha estat l'escollida per TV3 per presentar el nou programa d'aventures, que s'estrenarà pròximament a la cadena, que es diu La Travessa. Un repte que fa molta il·lusió a la de Barcelona i que afronta amb moltes ganes però també nervis. I és que aquesta és la primera vegada que Escanes adopta el paper de presentadora.

Què ha passat? Ha estat a través de les seves xarxes socials, en el seu compte d'Instagram, durant el matí del dimarts 30 de maig, on Laura Escanes ha explicat que ahir va estar força absent. El motiu, ha dit, és que va viatjar fins a Barcelona, ella viu a Madrid, per reunir-se amb els directius de TV3 i preparar el seu nou programa a la televisió. Un programa fet en català. Per aquesta raó Laura Escanes ha començat a fer classes amb un lingüista per parlar un català correcte i exemplar.

En profunditat: "Per la vostra tranquil·litat, el lingüista m'ha dit que el meu català és un bon català", diu la futura presentadora de televisió. "No parlo un català perfecte, no soc un diccionari, tinc coses a corregir, però parlo català en el meu dia a dia amb la meva filla, amigues, mare, pare, germà i amb tota la meva família", afegeix. Un vídeo, on apareix amb cara de gat i embolicada en una manta, on confessa que ella està força tranquil·la, però els seus seguidors són els qui la posen nerviosa. També aprofita per respondre a tots aquells que asseguren que el seu català "és una merda". Parlem d'això:

Per acabar: Laura Escanes no és la primera ni l'última presentadora de TV3 que es posa en mans d'un lingüista per parlar correctament. Marta Torné, presentadora d'Eufòria, també va amb un lingüista per parlar un català correcte. Un català de Marta Torné, però, que li ha valgut moltes crítiques perquè molts consideren que no el parla bé. Entre ells Juliana Canet, de Catalunya Ràdio. Li passarà el mateix a Laura Escanes?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes